Chaaya Reef Ellaidhoo FFF+

Paljon vastinetta rahoillesi

Tarjolla tasokasta sukellusta, aurinkoa, rantoja ja All Inclusive. Chaaya Reef Ellaidhoo on hintatietoisen valinta, kun haluat kokea Malediivien kaikki hyvät puolet. Lue lisää

Tarjolla tasokasta sukellusta, aurinkoa, rantoja ja All Inclusive. Chaaya Reef Ellaidhoo on hintatietoisen valinta, kun haluat kokea Malediivien kaikki hyvät puolet.


Chaaya Reef Ellaidhoo soveltuu ennen kaikkea pareille ja aikuisille, koska saarella ei ole erityisiä palveluita lapsille. Saari on pieni ja vehreä, kierrät saaren kävellen noin vartissa. Pienestä koostaan huolimatta, saarella on kuitenkin:

  • Kaksi ravintolaa, baari ja kahvila
  • Suuri allasalue

  • Hyvin varusteltu kuntosali ja mahdollisuus pelata squashia, tennistä, sulkapalloa ja biljardia

  • Azmaara Spa, jossa on tarjolla niin hierontaa kuin kauneushoitoja

  • Sukelluskeskus


Merikilpikonnia ja värikkäitä kaloja
Saarta ympäröivä riutta on alueen yksi parhaista. Riutalla liikkuu niin keihäsrauskuja, merikilpikonnia, pieniä riuttahaita kuin värikkäitä kaloja. Lokakuun tietämillä on alueella säppikaloja, jotka saattavat uhattuna purra. Mutta jos annat niiden olla rauhassa, ei myöskään ole syytä huoleen. Muista ottaa mukaan vedenalaisia kuvia varten vesitiivis kamera, mikäli omistat sellaisen.

Asu maissa tai veden päällä
Huoneet ovat valoisat ja siistit. Älä siis hämmästy jos siivooja saapuu ovesi taakse saman päivän aikana jo toistamiseen. Osaa saarta kiertävistä rannoista reunustaa kivimuuri, josta johtaa pienet portaat alas veteen. Huolimatta huonetyypistä, asut aina lähellä rantaa.

Kun varaat vesibungalowin, asut vedessä seisovien paalujen päälle rakennetussa bungalowissa, jonka omalta aurinkoterassilta avautuu esteetön merinäköala. Vesibungalowien asukkaat voivat lisäksi nauttia ateriansa hienommassa Malamathy-ravintolassa, jonka valikoima on suppeampi kuin pääravintolassa, mutta kaikki ruoka valmistetaan alusta loppuun odottaessasi.

Vuokraa vesitaso
Hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus pikaveneellä, mutta voit halutessasi varata etukäteen lisämaksullisen kuljetuksen (n. 20 min.) vesitasolla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje
Rantaan 25-50 m
Lentokenttäsaarelle 42 km
Uima-allas / Lastenallas On / Ei
Ravintola / Baari On / On

Suosituimmat hotellit