Finnmatkojen Centara Grand Island Resort FFFFF
De Luxe

Centara Grand Island Resort FFFFF

Löydä Nemo omalta kotiriutalta!

Hinta alk.
5 615 e
27.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Centara Grand Island Resortissa lomailet ylellisellä paratiisisaarella, jonka rantojen hiekka väriltään valkeaa ja vesi turkoosia. Sviittejä on kahdelle, ja jopa viidelle hengelle; joten hotelli sopii hyvin perheille ja pariskunnille. All Inclusive sekä valikoima retkiä sisältyy hintaan. Näytä lisää
Hinta alk.
5 615 e
27.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Centara Grand Island Resortissa lomailet ylellisellä paratiisisaarella, jonka rantojen hiekka väriltään valkeaa ja vesi turkoosia. Sviittejä on kahdelle, ja jopa viidelle hengelle; joten hotelli sopii hyvin perheille ja pariskunnille. All Inclusive sekä valikoima retkiä sisältyy hintaan.

Pienelle saarelle mahtuu lisäksi infinityallas, kuntosali, Thai-tyylinen spa sekä useita ravintoloita, joissa tarjolla on sekä aasialaista, intialaista että bbq-ruokaa. Aqua-baarista avautuu upea näköala Intian valtamerelle.

Houkutteleva koralliriutta
Snorklausetäisyydellä sijaitseva saaren koralliriutta houkuttelee monilla kalalajeillaan. Jos sukellat, muista myös että Centara Grand Island Resortilla on oma hylky. Ei myöskään ole tavatonta nähdä valashaita alueella. Sukelluskeskuksessa on sukelluskoulu ja tarjolla monenlaista vesiurheilua.

Perheille sopivia sviittejä pilareilla veden päällä
Tilaa sviiteissä on mukavasti neljälle. Katseilta suojassa olevilla terasseilla on ulkosuihku, aurinkovarjo, sohva, tuoleja sekä suuria säkkituoleja. Terassilla on suljettava portti ja uimaportaat alas veteen.

Huviloita ja riippumattoja rannalla
Rannan huvilat on sisustettu Uuden Englannin tyyliin ja ovat kaikki merelle päin. Huvilat ovat kaksikerroksisia, ja niillä on omat vehreiden pensaiden suojaamat kuistit. Mikäli et halua istuskella terassilla, voit hakeutua loikoilemaan rannan palmujen väliin ripustetuille riippumatoille.
Kevään 2016 aikana hotelli uudistaa Beach Suite- ja Deluxe Water Villa -huonetyypit. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 25 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On