De Luxe
Lomakohteen ylellisin

Centara Grand Island Resort FFFFF

Löydä Nemo omalta kotiriutalta!

Paratiisisaari Centara Grand Island Resort on tasoltaan ylellinen ja sen rantojen hiekka väriltään valkeaa ja vesi turkoosia. Sviittejä on kahdelle, ja jopa viidelle hengelle; joten hotelli sopii hyvin perheille ja pariskunnille. All Inclusive sekä valikoima retkiä sisältyy hintaan. Lue lisää

Paratiisisaari Centara Grand Island Resort on tasoltaan ylellinen ja sen rantojen hiekka väriltään valkeaa ja vesi turkoosia. Sviittejä on kahdelle, ja jopa viidelle hengelle; joten hotelli sopii hyvin perheille ja pariskunnille. All Inclusive sekä valikoima retkiä sisältyy hintaan.

Pienelle saarelle mahtuu lisäksi infinityallas, kuntosali, Thai-tyylinen spa sekä useita ravintoloita, joissa tarjolla on sekä aasialaista, intialaista että bbq-ruokaa. Eikä saa unohtaa Aqua-baaria, joka upeine näköaloineen Intian valtamerelle sijaitsee veden yläpuolella.

Houkutteleva koralliriutta
Snorklausetäisyydellä sijaitseva saaren koralliriutta houkuttelee monilla kalalajeillaan. Jos sukellat, muista myös että Centara Grand Island Resortilla on oma hylky. Ei myöskään ole tavatonta nähdä valashaita alueella. Sukelluskeskuksessa on sukelluskoulu ja tarjolla monenlaista vesiurheilua.

Perheille sopivia sviittejä pilareilla veden päällä
Tilaa sviiteissä on mukavasti neljälle. Katseilta suojassa olevilla terasseilla on ulkosuihku, aurinkovarjo, sohva, tuoleja sekä suuria säkkituoleja. Terassilla on suljettava portti ja uimaportaat alas veteen.

Huviloita ja riippumattoja rannalla
Rannan huvilat on sisustettu Uuden Englannin tyyliin ja ovat kaikki merelle päin. Huvilat ovat kaksikerroksisia, ja niillä on omat vehreiden pensaiden suojaamat kuistit. Mikäli et halua istuskella terassilla, voit hakeutua loikoilemaan rannan palmujen väliin ripustetuille riippumatoille.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje
Rantaan 25 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On

Suosituimmat hotellit