All Inclusive Beach
Vaivatonta lomaa lähellä rantaa

Centara Grand Island Resort FFFFF

Löydä Nemo omalta kotiriutalta!

Perheiden paratiisi Centara Grand Island Resort on yksi Malediivien ensimmäisistä saarista, joka tarjoaa korkeatasoisen All Inclusiven. All Inclusiveen sisältyvät kaikki ateriat, ruokajuomat, paikalliset juomat päivä- ja ilta-aikaan sekä tietyt hotellin järjestämät aktiviteetit. Lue lisää

Perheiden paratiisi Centara Grand Island Resort on yksi Malediivien ensimmäisistä saarista, joka tarjoaa korkeatasoisen All Inclusiven. All Inclusiveen sisältyvät kaikki ateriat, ruokajuomat, paikalliset juomat päivä- ja ilta-aikaan sekä tietyt hotellin järjestämät aktiviteetit.

Hotellin hyvämaineinen keittiö houkuttelee herkuttelijoita niin läheltä kuin kaukaa. Tarjolla on sekä aasialaista, intialaista että bbq-ruokaa.

Houkutteleva koralliriutta
Snorklausetäisyydellä sijaitseva saaren koralliriutta houkuttelee runsailla ja monipuolisilla kalalajeillaan. Sukeltajat eivät varmasti jätä väliin Centara Grand Island Resortin omaa hylkyä, tai mahdollisuutta uida eteläisen Ari-atollin läheisissä kanavissa, joissa oleskelee suuret määrät valashaita.

Perheille suunniteltuja sviittejä paaluilla veden päällä
Näihin valoisiin ja ylellisiin meren päällä sijaitseviin perhehuoneisiin voi majoittua neljä henkilöä. Huoneissa on tilavat ja katseilta suojatut terassit, joilla on ulkosuihku, aurinkovarjo, sohva ja säkkituoleja, sekä lapsiturvallinen portti erottamassa uimaportaita, jotka johtavat alas Nemon ja värikkäiden papukaijakalojen valtakuntaan.

Huviloita rannalla ja veden päällä
Rannan huvilat houkuttelevat korkeatasoisella mukavuudella. Huvilat on sisustettu Uuden Englannin tyyliin. Kaikki rantahuvilat ovat merelle ja liidunvalkealle hiekkarannalle päin. Centara Grand Island Resortin rantahuvilat ovat kaksikerroksisia, ja niillä on omat vehreiden pensaiden suojaamat kuistit. Mikäli et halua istuskella terassilla, voit hakeutua loikoilemaan rannan palmujen väliin ripustetuille riippumatoille. Rannalla olevien huviloiden lisäksi tarjolla on myös sviittejä veden päälle rakennetuissa huviloissa. Näissä on suuret terassit ja merinäköala.

Lue huonekuvaukset tekstistä alempaa.

Sukelluskeskus, kuntosali ja spa
Sukelluskeskus tarjoaa sukelluskursseja sekä erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia. Mikäli haluat kuntoilla kuivalla maalla, on tarjolla myös hyvin varustettu kuntosali.

Hotellilla on lisäksi Thai-tyylinen spa, jossa voit suoda itsellesi monenlaisia hoitoja, jotka eivät kuitenkaan sisälly All Inclusiveen.

Uima-allas sijaitsee rannassa, ja siinä on erillinen osa lapsille.

Jos haluat nauttia drinkin auringonlaskun aikaan, on siihen paras paikka Aqua-baarissa, joka upeine näköaloineen Intian valtamerelle sijaitsee veden yläpuolella.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje
Rantaan 25 m
Lentokenttäsaarelle 87 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On

Suosituimmat hotellit