Vangelis FFF

Keskeisellä paikalla – lähellä melkein kaikkea

Huoneistohotelli Vangelis sijaitsee Protaraksen keskustassa alakadun varrella. Kaupat, ravintolat, kahvilat ja baarit löytyvät heti hotellin oven ulkopuolelta. Lähin uimaranta on noin 5–10 minuutin kävelymatkan päässä. Protaraksen alue, joka tunnetaan myös nimellä Fig Tree Bay on saanut nimensä alun perin juuri tämän hienon hiekkarannan mukaan. Lue lisää

Huoneistohotelli Vangelis sijaitsee Protaraksen keskustassa alakadun varrella. Kaupat, ravintolat, kahvilat ja baarit löytyvät heti hotellin oven ulkopuolelta. Lähin uimaranta on noin 5–10 minuutin kävelymatkan päässä. Protaraksen alue, joka tunnetaan myös nimellä Fig Tree Bay on saanut nimensä alun perin juuri tämän hienon hiekkarannan mukaan.

Vangelis koostuu viidestä rakennuksesta. Hotellin allasalueen suuri, ovaalinmuotoinen uima-allas on jaettu aktiviteettiosaan ja hieman rauhallisempaan osaan. Alueella on myös erillinen lastenallas ja runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellissa on lisäksi sisäuima-allas sekä vaatimaton kuntosali ja tenniskenttä. Touko-lokakuussa hotellissa järjestetään erilaista toimintaa sekä päivisin että iltaisin.

Orange Grove Restaurant sijaitsee vastaanoton ja sisäaltaan kanssa samassa rakennuksessa. Voit varata etukäteen ateriat, esim. aamiaispöydän, puolihoidon (sis. lounaan tai päivällisen), täysihoidon (sis. lounaan ja päivällisen) tai All Inclusiven.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit

  • Kesä 2014
  • Kesä 2015

  Nausicaa Beach FFFF

  Tilavat huoneistot sopivat koko perheelle
 • Parhaalla paikalla

  • Kesä 2014
  • Kesä 2015

  Sunrise Beach FFFF

  Klassikko rannan äärellä, keskeisellä paikalla
 • Perhelöytö

  • Kesä 2014

  Jacaranda FFF

  Varaa All Inclusive vaivattomaan lomanviettoon