Finnmatkojen Sunrise Pearl Resort & Spa FFFFF
De Luxe

Sunrise Pearl Resort & Spa FFFFF

Mukavaa luksusta – rannalla Protaraksen keskustassa

Moderni ja ylellinen Sunrise Pearl Resort & Spa sijaitsee rannan äärellä, keskeisellä paikalla Protaraksessa. Hotellilla on ihana puutarha, paljon toimintaa ja useita ravintoloita – kaikki tyylikkäässä ympäristössä. Varattavissa myös sviittejä omalla uima-altaalla. Näytä lisää

Moderni ja ylellinen Sunrise Pearl Resort & Spa sijaitsee rannan äärellä, keskeisellä paikalla Protaraksessa. Hotellilla on ihana puutarha, paljon toimintaa ja useita ravintoloita – kaikki tyylikkäässä ympäristössä. Varattavissa myös sviittejä omalla uima-altaalla.

Suurella allasalueella on tilaa niin isoille kuin pienille. Uima-altaita on neljä, ja lisäksi yksi lastenallas. Yksi altaista on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Koska Sunrise Pearl Resort & Spa sijaitsee meren äärellä, voit hakea allaselämälle vaihtelua hiekkarannalta, välillä kirkkaansinisessä meressä virkistäytyen.

Hemmotelle itseäsi
Sunrise Pearl Resort & Spa, sekä naapurihotelli Sunrise Beach Hotel, tarjoavat runsaasti erilaisia palveluita kuten


  • Swim up -baari
  • Spa-hoitoja
  • Kansainvälinen lastenkerho
  • Hyvinvarustettu kuntosali


Huippuluokan ravintoloita
Hotelleilla on yhteensä peräti kuusi ravintolaa, kaikissa palvelu on huippuluokkaa. Voit valita mm. viidestä eri à la carte -ravintolasta, jotka ovat erikoistuneet kalaan, grilliruokiin sekä italialaiseen, aasialaiseen ja kreikkalaiseen keittiöön. Lisäksi hotellilla on oma noutopöytäravintola.

 

À la carte -päivällisille tulee tehdä pöytävaraus edellisenä päivänä. Jokaisessa à la carte -ravintolassa voit aterioida kaksi kertaa viikossa. Kalaravintolassa käytettäväksi saat yhden 15 e etusetelin per henkilö/kerta. Kreikkalaisessa, italialaisessa ja grilliravintolassa tietyt ruoka-annokset eivät sisälly puolihoitoon, mutta voit tilata niitä lisämaksusta.

Lisämaksusta voit varata myös täysihoidon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaisen ja päivällisen noutopöydästä sisältämä puolihoito.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 25 m
Keskustaan 750 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On