Protaras

Protaras ja muutaman kilometrin päässä sijaitseva Perneran alue ovat mainio yhdistelmä matalia hiekkarantoja, terasseja, pikkukauppoja ja hotelleja, joissa kaikki on mukavasti käden ulottuvilla. Hotellivalikoimassamme on mm. kaksi parasta perhehotelliamme, De Luxe -hotelli sekä pienempiä hotelleja, joissa omistajat huolehtivat niin vastaanotosta kuin aamiaistarjoilusta. Lue lisää

Protaras ja muutaman kilometrin päässä sijaitseva Perneran alue ovat mainio yhdistelmä matalia hiekkarantoja, terasseja, pikkukauppoja ja hotelleja, joissa kaikki on mukavasti käden ulottuvilla. Hotellivalikoimassamme on mm. kaksi parasta perhehotelliamme, De Luxe -hotelli sekä pienempiä hotelleja, joissa omistajat huolehtivat niin vastaanotosta kuin aamiaistarjoilusta.

Sekä Protaras että Pernera sijaitsevat useasta pienestä kylästä koostuvalla rannikkoalueella rauhallisten, lapsiystävällisten ja kirkasvetisten hiekkarantojen äärellä. Maisemaa kehystävät rantojen aurinkovarjot, tavernat ja vehreys. Protaraksen pääkadun varrella on monia kansainvälisiä ravintoloita, muutamia kyproslaisia tavernoita, kahviloita, musiikkibaareja ja kauppoja.

Kaksi Blue Villagea perheille
Kaunis rantakatu yhdistää Protaraksen ja muutaman kilometrin päässä sijaitsevan Perneran alueen. Täältä löytyy myös upeita rantoja ja lahdenpoukamia. Jos kaipaat täyden palvelun lomaa rannalla aktiviteetteineen, lastenkerhoineen, opaspalveluineen ja viihdeohjelmineen suosittelemme seuraavia Blue Village -hotellejamme:


Aikuisten kesken
Protaraksen hotellivalikoimassamme on kaikkea viiden tähden ylellisistä hotelleista Edullisiin vaihtoehtoihin. Jos matkustatte kahdestaan, on uudistettu Blue Couples Atlantica Sea Breeze Hotel Perneran alueella hyvä vaihtoehto. Hotelli on suunniteltu aikuisille, se sijaitsee meren äärellä ja sen harkitut yksityiskohdat luovat rentouttavan ilmapiirin.

Mielenkiintoisia retkiä
Lähde mukaan opastetuille retkillemme ja koe:


  • Kaupunkikierros Larnakassa – nähtävyyksiä ja ostoksia
  • Karpasia – villiaasien valtakunta
  • Snorklausretki kristallinkirkkaassa vedessä

Nämä ja muut retkemme esitellään Retket-välilehdellä.

Tutustu saareen vuokra-autolla
Mikäli mieluummin kiertelet lomallasi omin päin, saat oppailta hyviä vinkkejä tutustumiskohteista. Esimerkiksi matkalla Pafokseen, voit pysähtyä Petra tou Romioun rantakallioilla, jossa legendan mukaan Afrodite nousi ylös merestä. Lue lisää autonvuokrauksesta Finnmatkojen kautta.»

TEMAn kiertomatka
Mikäli haluat päästä lomallasi lähemmäs luontoa, voit yhdistää rantalomaviikon Kyproksella TEMA-matkaan, Kyproksen parhaat palat – viiniä ja maailmanperintökohteita. Matkalla liikutaan vaeltaen ammattitaitoisen oppaan johdolla halki vehreän Troodosvuoriston ja kylien, pysähdytään välillä viinimaistajaisiin ja opetellaan kokkaamaan paikallisen keittiön herkkuja.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Larnakaan n. 4 t 15 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus Larnakan lentokentältä ensimmäiseen Protaraksen hotelliin kestää n. 1 tunnin. Näytä lisää

Kuljetus Larnakan lentokentältä ensimmäiseen Protaraksen hotelliin kestää n. 1 tunnin.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Sivun alkuun