BlueVillage
Parasta lomaa - aivan rannalla

Nausicaa Beach FFFF

Tilavat huoneistot sopivat koko perheelle

Blue Village Nausicaa Beach sijaitsee niemellä, jota ympäröi turkoosinsininen Välimeri. Täällä koko perhe pääsee nauttimaan niin aktiviteeteista kuin rentoutumisesta. Protaraksen keskusta ja hieno hiekkaranta sijaitsevat kävelyetäisyydellä, joten sijainti on täydellinen. Lue lisää

Blue Village Nausicaa Beach sijaitsee niemellä, jota ympäröi turkoosinsininen Välimeri. Täällä koko perhe pääsee nauttimaan niin aktiviteeteista kuin rentoutumisesta. Protaraksen keskusta ja hieno hiekkaranta sijaitsevat kävelyetäisyydellä, joten sijainti on täydellinen.

Viihdy rannalla tai altaalla
Hotellissa kaikki on käden ulottuvilla, joten sinun ei tarvitse tinkiä lomallasi mistään. Ota vaikkapa virkistävä aamu-uinti meressä ja rentoudu iltapäivä altaalla. Nausicaa Beachilla on pieni kivikkoranta sekä kallioranta, jolta puiset portaat johtavat alas mereen. Voit myös kulkea meren rantaa myötäilevää polkua pitkin Fig -Tree Bayn hienohiekkaiselle rannalle, joka sijaitsee muutaman sadan metrin päässä hotellista. Hotellialueella on kaksi uima-allasta, joista toinen on varattu vesijumpalle ja muille allasaktiviteeteille. Liukumäellä varustetussa lastenaltaassa on katos suojaamassa auringolta, ja puutarhasta löytyy myös leikkipaikka.

Uimakoulua ja Bamsejumppaa
Bamseklubissa lapset löytävät nopeasti uusia ystäviä. Ohjelmaan kuuluu mm. askartelua ja Bamsejumppaa. Keskikesällä hotellissa toimii myös lasten uimakoulu sekä vesipeuhula.

Mamma Boot Camp
Kesällä voivat pikkulasten äidit suunnata Kyproksen Blue Villageihin kuntoilulomalle testaamaan Mamma Boot Campia. Olga Rönnbergin laatimat tunnit vetää koulutettu henkilökuntamme.  

Huippuarvosanat saanut keittiö
Nausicaa Beachin asiakkaiden antamat arvosanat hotellin ruoalle ovat usein huippuluokkaa. Kyproslaisina iltoina tarjolla voi olla vaikkapa grillattua halloumjuustoa ja lihaa marinoituna punaviinissä korianterin kera. Voit varata aamiaispöydän lisäksi puolihoidon (sis. aamiais- ja päivällispöydän). Vaivattomin ja mukavin vaihtoehto on tietenkin All Inclusive, johon sisältyy aterioiden lisäksi myös jäätelö ja juomat.

Alle 12-vuotiaiden ateriat ovat maksuttomia, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon.

Tilaa suuremmallekin perheelle
Hotellissa on huoneistoja, joissa on tilaa parhaimmillaan jopa 7 hengelle. Kun haluat asumiselta jotain ekstraa, voit varata huoneiston, johon kuuluu oma pieni uima-allas, jacuzzi ja pikkuinen puutarha.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit