Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Jacaranda FFF
Perhelöytö
Perhelomaa edullisesti

Jacaranda FFF

Varaa All Inclusive vaivattomaan lomanviettoon

Jacaranda sijaitsee Perneran alueella hyvällä paikalla lähellä rantaa. Mukavan kävelymatkan päässä on muutamia ravintoloita. Protaraksen huvikortteleihin pääset kätevästi taksilla tai bussilla noin viidessä minuutissa. Näytä lisää

Jacaranda sijaitsee Perneran alueella hyvällä paikalla lähellä rantaa. Mukavan kävelymatkan päässä on muutamia ravintoloita. Protaraksen huvikortteleihin pääset kätevästi taksilla tai bussilla noin viidessä minuutissa.

Hotellissa on pöytäravintola ja baari, jos haluat viettää aikaasi hotellilla. Hotelli järjestää keskikesällä kansainvälistä viihdeohjelmaa muutamana iltana viikossa.

Suuri uima-allas ja aktiviteettiallas
Jacarandan uima-altaan ympärillä kasvavat jakarandapuut kaikessa väriloistossaan. Hotellin keskipiste, suuri uima-allas, on jaettu vauvojen, lasten- ja aikuisten osiin. Enemmän menoa ja meininkiä kaipaaville on erillinen aktiviteettiallas.

Huoneistoja suurellekin perheelle

Jacaranda koostuu kahdesta kahdesta korkeammasta rakennuksesta ja useasta kaksikerroksisesta rakennuksesta. Allasnäkymällä varustetut huoneistot sijaitsevat kaksikerroksisissa rakennuksissa. Yksiöiden ja kaksioiden välinen ovi voidaan pyynnöstä avata, esim. suuremmille perheille.

Varaa ateriat etukäteen
Aamiaispöytä tai puolihoito (lounas tai päivällinen noutopöydästä) on varattavissa etukäteen lisämaksusta, mutta paras valinta koko perheelle on All Inclusive.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje