Finnmatkojen Althea Beach FFFF

Althea Beach FFFF

Paljon kanta-asiakkaita tunnelman ja sijainnin vuoksi

Blue Village Althea Beach -lomakylä on rakennettu terassimaisesti Välimerelle avautuvaan rinteeseen. Lomakylässä Perneran alueen palvelut ovat ulottuvillasi. Täällä on paljon tekemistä koko perheelle, niin aktiviteetteja kuin viihdettäkin. Voit varata huoneiston tai oman huvilan. Näytä lisää

Blue Village Althea Beach -lomakylä on rakennettu terassimaisesti Välimerelle avautuvaan rinteeseen. Lomakylässä Perneran alueen palvelut ovat ulottuvillasi. Täällä on paljon tekemistä koko perheelle, niin aktiviteetteja kuin viihdettäkin. Voit varata huoneiston tai oman huvilan.

Aurinkoa ja uimista

Althea Beachissä on kaksi erilaista allasaluetta. Suurella allasalueella on aurinkotuoleja ja allasbaari sekä aivan vieressä lastenallas, jossa on pieni liukumäki ja auringolta suojaava katos. Huoneistohotelliosan pihalla on rauhallisempi allasalue, jossa on 25-metrinen uima-allas.

Vesijumppaa, kylpylähoitoja ja Bamseklubi
Blue Village Althea Beachissä toimii Bamseklubi, jossa lapset löytävät nopeasti uusia ystäviä.


Muutama esimerkki koko perheen aktiviteeteista:

  • Vesijumppaa, tennistä ja lentopalloa
  • Kuntosali, hierontaa ja kylpylähoitoja
  • Pohjoismaalaisten artistien järjestämiä viihde-esityksiä


…ja paljon muuta!

Mamma Boot Camp

Kesällä voivat pikkulasten äidit suunnata Kyproksen Blue Villageihin kuntoilulomalle testaamaan Mamma Boot Campia. Olga Rönnbergin laatimat tunnit vetää koulutettu henkilökuntamme.  

Valitse kuinka asut
Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, suurimmat jopa kuudelle hengelle. Premiumhuoneistojen sijainti hotellialueella on paras; varaa huoneisto, jossa on suuri parveke ja aurinkotuolit. Suuremmille seurueille suosittelemme huvilaa, jossa on oma uima-allas ja tilaa jopa kahdeksalle hengelle.

Syö lomallasi hyvin
Ruoka Blue Village Althea Beachissä on erityisen hyvää ja sitä ovat monet asiakkaamme kehuneet. Voit varata jonkin edullisista ateriapaketeistamme: aamiaispöydän, puolihoidon (sis. aamiaisen ja päivällisen noutopöydästä) tai All Inclusiven (myös jäätelö ja juomat sis. hintaan). Alle 12-vuotiaiden ateriat ovat maksuttomia, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistossa tai huvilassa, ei aterioita.

Sulje