Finnmatkojen Sensimar Pioneer Beach Hotel FFFF+

Sensimar Pioneer Beach Hotel FFFF+

Romantiikkaa rannalla, ilman lapsia

Hinta alk.
685 e 830 e
08.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Pafoksessa sijaitseva Sensimar Pioneer Beach Hotel on suunniteltu ennen kaikkea kahden kesken lomaileville. Nurmelle, meren puolelle sijoitetut aurinkotuolitkin ovat palmukatosten alla kahden ryhmissä. Hotellilla on kuntosali ja mahdollisuus rentoutumiseen sisäuima-altaassa. Hotelli kuuluu Constantinous Bros -hotelliketjuun.  Näytä lisää
Hinta alk.
685 e 830 e
08.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Pafoksessa sijaitseva Sensimar Pioneer Beach Hotel on suunniteltu ennen kaikkea kahden kesken lomaileville. Nurmelle, meren puolelle sijoitetut aurinkotuolitkin ovat palmukatosten alla kahden ryhmissä. Hotellilla on kuntosali ja mahdollisuus rentoutumiseen sisäuima-altaassa. Hotelli kuuluu Constantinous Bros -hotelliketjuun. 

Allasalueen keskellä on baari ja allasta reunustavat mukavat, pehmustetut aurinkotuolit. Myös hiekkarannalla on aurinkotuoleja. 

Aikaa yhdessä
Hotellilla on kuntosali, tenniskenttä ja sisäuima-allas. Tarjolla on myös erilaisia spa-hoitoja.

Kulinaarisia hetkiä
Ravintoloista kolme on à la carte -ravintoloita, tarjolla on niin kreikkalaisen, kyproslaisen kuin italialaisen keittiön herkkuja. Baarit ovat luonteeltaan erilaisia ja joskus hotelli järjestää cocktailhetkiä terassilla. 

Puolihoidon, täysihoidon tai All Inclusiven voit varata etukäteen. A la carte -ravintoloissa ruokaillessanne myönnetään aterioista 10 e alennus/hlö.

Superiorhuone ja All Inclusive
Mikäli majoitut superiorhuoneeseen ja olet lisäksi varannut All Inclusiven, valittavanasi on aamiaisella ja lounaalla kaksi Pioneer Beach -hotellin ravintolaa ja päivällisellä neljä, joista rannalla sijaitsevalla ulkoilmaravintolalla on myös ulkoterassi. 

Alaikäraja Sensimar Pioneer Beach -hotelliin on 16 vuotta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje