Finnmatkojen Pioneer Beach Hotel FFFF+

Retket Kypros

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Aphrodite Water Park Pafos – sisäänpääsylippu

  Hupia ja seikkailua kaikenikäisille

  Tästä voit ostaa lipun aivan Pafoksen ulkopuolella sijaitsevaan Aphrodite Water Parkiin. Suuressa vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä ja altaita. Lue lisää

  Tästä voit ostaa lipun aivan Pafoksen ulkopuolella sijaitsevaan Aphrodite Water Parkiin. Suuressa vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä ja altaita.

  Aphrodite Water Parkista löytyy aktiviteetteja jokaiseen makuun. Hurjapäille voimme suositella Kamikazea tai Vapaata pudotusta. Hieman rennommin voit ottaa Lazy Riverissä tai porealtaassa. Perheen pienimmille löytyy lisäksi mini-vesipuisto. Alueelta löytyvät kaikki päivän aikana tarvitsemasi palvelut; ravintoloita, kioskeja, pukuhuoneita ja aurinkotuoleja.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Discover Scuba Diving

  Kokeile sukeltamista!

  Haluatko kokeilla sukeltamista? Tässä mahdollisuutesi sukelluksen alkeisiin. Lue lisää

  Haluatko kokeilla sukeltamista? Tässä mahdollisuutesi sukelluksen alkeisiin.

  Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta sukeltamisesta, tarjoaa tämä retki siihen oivan tilaisuuden. Lyhyt päivänkestoinen kurssi sopii sinulle, joka haluat kokeilla sukeltamista. Saat tästä kenties kimmokkeen osallistua jatkokursseillekin! Kurssille ei vaadita ennakkotaitoja.

  Kokenut sukellusohjaaja opastaa ensin sukelluksen teoriaan, jonka jälkeen voit lähteä tutkimusretkelle kirkkaansiniseen veteen ja jännittävään vedenalaiseen maailmaan. Ensimmäinen sukellus on matalammassa vedessä, jonka jälkeen sukelletaan noin kuuden metrin syvyyteen.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Famagusta ja Salamis

  Palanen nykyhistoriaa ja antiikkia

  Koe kyproksenturkkilainen, miehitetty Famagusta ja näe hyvin säilynyt antiikin kaupunki Salamis. Famagusta on keskiaikaisine rakennuksineen ja upeine hiekkarantoineen aikoinaan ollut itäisen Välimeren suosituin lomakohde. Lue lisää

  Koe kyproksenturkkilainen, miehitetty Famagusta ja näe hyvin säilynyt antiikin kaupunki Salamis. Famagusta on keskiaikaisine rakennuksineen ja upeine hiekkarantoineen aikoinaan ollut itäisen Välimeren suosituin lomakohde.

  Vuonna 1974 Turkki miehitti Kyproksen saaren pohjoisosan ja monen vuoden ajan oli puskurivyöhyke kokonaan suljettu. Nyt pääsemme taas vierailemaan tässä erikoisessa kaupungissa.

  Muutaman kilometrin päässä Famagustan ulkopuolella on muinainen kuningaskunta Salamis. Tarun mukaan kaupungin perusti vuonna 1 000 eaa. troijalainen sankari. Salamis oli Kyproksen suurin kaupunki. Nykyisin se on osittain kaivettu esiin. Täällä voit kävellä bysanttilaisen pylväsrivin, kylpylän ja suuren ulkoilmateatterin ohi.

  Famagustassa on joitakin erityisen hyvin säilyneitä esimerkkejä Välimeren alueen keskiaikaisesta arkkitehtuurista. Voit syödä lounaan omin päin, jonka jälkeen käymme Otellon tornissa ja Pyhän Nikolauksen katedraalissa, joka toimii nykyisin moskeijana. Otellon torni on saanut nimensä Shakespearen näytelmästä, jonka tapahtumat suurimmaksi osaksi sijoittuvat Famagustaan.

  Jatkamme retkeä käynnillä Varoshassa, Famagustan ns. "Aavekaupungissa". Täältä voit katsella läheltä suljettua ja hylättyä turistialuetta, jossa piikkilanka ja vartiokopit selvästi merkitsevät rajan sijainnin.

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Fasouri Watermania – sisäänpääsylippu

  Koe Kyproksen suurin vesipuisto

  Tästä voit ostaa lipun Limassolin ulkopuolella sijaitsevaan Fasouri Watermaniaan. Suuressa vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä ja altaita. Lue lisää

  Tästä voit ostaa lipun Limassolin ulkopuolella sijaitsevaan Fasouri Watermaniaan. Suuressa vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä ja altaita.

  Jos kaipaat hurjaa vesiseikkailua, voimme suositella käyntiä Fasouri Watermaniassa. Kyproksen suurin vesipuisto koostuu yli 100 000 neliömetrin kokoisesta alueesta, jossa on tarjolla elämyksiä kaikenikäisille.

  Vesipuistossa on yli 30 erilaista vesiliukumäkeä ja allasta, kuten Wet Bubble, Triple Tube Slide, Black Hole Extreme, Tarzan Swing, Kamikaze, Lazy River ja paljon paljon muuta. Alueelta löytyvät kaikki päivän aikana tarvitsemasi palvelut; ravintoloita, kioskeja, pukuhuoneita ja aurinkotuoleja.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Heaven Cruise Ocean Flyer

  Ylellinen puolipäiväretki merellä

  Lähde mukaan mukavalle ja rennolle veneretkelle pohjoiseen kohti Coral Bayta. Lue lisää

  Lähde mukaan mukavalle ja rennolle veneretkelle pohjoiseen kohti Coral Bayta.

  Noin 10 aikaan aamulla lähdemme Pafoksen satamasta merelle ja matkaamme pitkin kaunista rannikkoa. Mikäli sää sallii, pidämme kaksi ihanaa taukoa, joiden aikana on mahdollisuus uida kirkkaassa vedessä.  Veneessä on snorklausvälineitä, joten halukkaat pääsevät tutustumaan myös vedenalaiseen maailmaan.

  Risteilylle osallistuu asiakkaita useista eri maista. Retken hintaan sisältyy paikalliset juomat veneen baarista sekä yksinkertainen lounasbuffé, joka nautitaan veneessä. Matkan edetessä ohitamme luolia ja pienen St. Georgen kalliosaaren ennen satamaan paluuta.

  Tämä retki on varattavissa paikan päällä, olethan yhteydessä oppaisiimme.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Hylkysukellus – Zenobia

  Hylkysukellusta Kyproksen kirkkaissa vesissä

  Zenobia kuuluu hylkysukelluksen TOP 10 -parhaimmistoon. Retki sopii sekä äskettäin sukellussertifikaatin suorittaneille että kokeneemmillekin sukeltajille. Lue lisää

  Zenobia kuuluu hylkysukelluksen TOP 10 -parhaimmistoon. Retki sopii sekä äskettäin sukellussertifikaatin suorittaneille että kokeneemmillekin sukeltajille.

  Ruotsalainen lautta, Zenobia, upposi vuonna 1980. Alus makaa lähes koskemattomana merenpohjalla ja siitä on tullut osa ekosysteemiä. Syvimmillään lautta sijaitsee 42 metrissä ja lautan korkein kohta sijaitsee noin 16 metrissä.

  Retken aikana sukelletaan kaksi kertaa, toinen sukellus 35 metrin syvyyteen ja toinen 30 metrin syvyyteen.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Jeeppisafari Akamasissa

  Ihana päivä luonnonystäville

  Koko Akamasin niemi ja sen hiomaton kauneus ovat luontoelämyksiä vailla vertaa. Täällä kohtaavat maa ja meri. Alue on tunnettu rikkaasta linnustostaan ja kasvillisuudestaan. Lue lisää

  Koko Akamasin niemi ja sen hiomaton kauneus ovat luontoelämyksiä vailla vertaa. Täällä kohtaavat maa ja meri. Alue on tunnettu rikkaasta linnustostaan ja kasvillisuudestaan.

  Lähde jännittävälle jeeppiretkelle, jossa on luvassa paljon off road -ajelua. Tähän kokemukseen sisältyy hieman lammikoita ja muutamia töyssyjä, mutta kuljettajamme selviytyvät taitavasti maastosta. Pääset välillä oikomaan jalkojasi ja luvassa on myös valokuvaustaukoja. Kuljettajasi toimii päivän ajan myös englanninkielisenä oppaanasi. Vaellamme vaikuttavassa Avakasin rotkossa (30-40 min), jalkaan kannattaa laittaa mukavat kengät. Täällä on paljon jännittäviä kalliomuodostelmia, ja lähes kullankeltaiset hiekkakiviseinät ympäröivät vaeltajaa. Rotkolta ei ole pitkä matka Laran rannalle, joka kenties tunnetaan parhaiten merikilpikonnistaan, jotka palaavat vuosi toisensa jälkeen tänne kesäöisin munimaan. Rannalla on luonnollisesti rajoituksia, sillä näitä uhanalaisia eläimiä on nykyisin vain harvoilla rannoilla. Vierailemme myös lähteellä, jossa tarun mukaan rakkauden jumalatar Afrodite on käynyt kylpemässä. Täällä Afrodite tapasi myös rakastajansa, kauniin Adoniksen. Hieman pidemmällä, läntisellä niemenkärjellä, sijaitsee Fontana Amorosa. Tänne kannattaa valita seuralainen huolellisesti, sillä tarun mukaan lammesta juovat rakastuvat ensimmäiseen tapaamaansa henkilöön. Nautimme päivän aikana maukkaan lounaan. Tarjolla on sekä liha- että kasvisruokia kyproslaisesta keittiöstä. Pääset halutessasi myös uimaan, joten ethän unohda uima-asua ja pyyhettä. Unohtumaton retkipäivä villissä Akamasissa!

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Jolly Roger Pirate Cruise

  Hii-o-hoi!

  Retkipäivä täynnä hauskoja tempauksia meren sinisillä aalloilla! Lue lisää

  Retkipäivä täynnä hauskoja tempauksia meren sinisillä aalloilla!

  Merirosvolippu liehuen nostamme ankkurin ja suuntaamme merelle. Luvassa on mainio retkipäivä koko perheelle täynnä leikkiä ja huvia niin pienille kuin isoille. Ohjelmassa on mm. merirosvoshow, kasvomaalausta, musiikkia ja kilpailuja.

  Upea meri kutsuu sekä uimaan että snorklaamaan. Voit lainata varusteita ja käydä aluksella suihkussa.

  Retkellä on mukana englanninkielinen miehistö. Lounasbuffet sisältyy retken hintaan, juomat lisämaksusta. Tervetuloa mukaan!

  Retki on varattavissa vasta paikan päältä, olethan yhteydessä oppaisiimme.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Kultaretki

  Kultatammia Troodosvuoristossa – yksi suosituimmista retkistämme!

  Retki kaikille luonnon- ja kulttuurinystäville! Ihana päivä ylhäällä vuoristossa, kaunis luonto ja ihanat maisemat odottavat. Kykkoksen luostari on yksi retken kohokohdista. Lue lisää

  Retki kaikille luonnon- ja kulttuurinystäville! Ihana päivä ylhäällä vuoristossa, kaunis luonto ja ihanat maisemat odottavat. Kykkoksen luostari on yksi retken kohokohdista.

  Retkemme suuntautuu Troodosvuoriston syleilyyn ja päivän aikana näemme loputtoman paljon kauniita maisemia. Pysähdymme yhteen alueen pikkukylistä ja nautimme kevyen kyproslaisen aamiaisen kylän asukkaiden kanssa. Tänne voisi jäädä vaikka koko päiväksi nauttimaan tunnelmasta.

  Noin 1 200 metrin korkeudessa on Kykkoksen luostari. Se on koko saaren mahtavin, rikkain ja kaunein luostari. Luostarissa on uskomattomia taideaarteita, ikoneja, freskoja ja hienoja mosaiikkeja. Koko alttariseinää peittää puhdas kulta.

  Lounaan nautimme Pedulaksen kylässä, joka on tunnettu hyvistä kirsikoistaan. Stelioksen perhe toivottaa meidät tervetulleeksi nauttimaan hyvää kotiruokaa.

  Kotimatkalla ohitamme rinteeseen pengerretyn viinialueen täynnä muhkuraisia viinipuita ja mutkittelevia viiniköynöksiä. Yhdellä alueen viinitiloista pääsemme muun muassa koemaistamaan Commandariaa, jälkiruokaviiniä, joka on ainutlaatuinen kyproslainen tuote.

  Retki toteutetaan minibussilla, koska se on paras keino kokea Troodosvuoristo ja sen luonnon moninaisuus. Pysähdymme useita kertoja valokuvaustauolle ja näemme mm. satumaisen Tzelefoksen sillan vehreän metsän keskellä. Teiden varsilla kasvaa kultatammea, joka on Kyproksen kansallispuu ja kasvaa vain tällä saarella.

  Vietä unohtumaton päivä Troodosvuoristossa!

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Kyproksen makupaloja – iltaretki

  Viininmaistelua auringonlaskussa

  Lähde mukavan lomapäivän päätteeksi nauttimaan perinteistä kyproslaista päivällistä tavernaan; luvassa on myös kulttuurihistoriaa ja viininmaistelua. Näköala on hieno auringon laskiessa Akamasin niemimaan ylle. Lue lisää

  Lähde mukavan lomapäivän päätteeksi nauttimaan perinteistä kyproslaista päivällistä tavernaan; luvassa on myös kulttuurihistoriaa ja viininmaistelua. Näköala on hieno auringon laskiessa Akamasin niemimaan ylle.

  Iltapäivällä vierailemme Agios Neophytosin luostarissa. Luolissa, joissa pyhä Neophytos eli erakkona, on kauniita bysanttilaisia freskoja. Voit käydä myös pienessä museossa, jossa esitellään pyhimystä ja luostaria.

  Jatkamme matkaa Kathikan kylään, jossa vierailemme viinitilalla. Kyproksesta on tullut yhä suositumpi kohde viinintuntijoiden keskuudessa ja tilalla pääset maistelemaan saaren eri viinejä. Viinitilalta näet auringon laskevan kauniisti Akamasin niemimaan ylle.

  Illan päätteeksi nautimme perinteisen kyproslaisen päivällisen kylän tavernassa.

   

  Sulje

  Ilta / Historia & Kulttuuri

 • Kävely merenpohjassa

  Lähde vedenalaiselle kävelyretkelle

   

  Sukelluskypärät ovat hauska vaihtoehto snorklaukselle. Retkellä kävelet raskaan kypärän kanssa kirkkaassa, turkoosissa vedessä. Vaivaton tapa kokea pinnanalainen elämä, ja voit myös samalla ruokkia ympärillä uivia kaloja. Lue lisää

  Sukelluskypärät ovat hauska vaihtoehto snorklaukselle. Retkellä kävelet raskaan kypärän kanssa kirkkaassa, turkoosissa vedessä. Vaivaton tapa kokea pinnanalainen elämä, ja voit myös samalla ruokkia ympärillä uivia kaloja.

  Merenpohjakävely on turvallinen ja hauska kokemus. Kävelet noin 3-4 metrin syvyydessä. Vaikka olisitkin kokenut snorklaaja, on aivan erityistä kokea kävely merenpohjalla. Kypäröihin pumpataan ilmaa kävelyn aikana ja voit kokea vedenalaisen maailmaan mukavalla tavalla ilman snorkkelia ja suukappaletta.

  Olet pinnan alla noin kaksi tuntia. Mukaan tarvitset ainoastaan uima-asun ja pyyhkeen.

   

  Sulje

  Puolipäiva / Urheilu

 • PADI Open Water Dive – 3 päivää

  Sukelluskurssi aloittelijoille

  Hanki sukellussertifikaatti lomallasi! Kurssiin sisältyy teoriatunnit, varusteet ja useita sukelluksia. Kurssi kestää noin 3 päivää. Lue lisää

  Hanki sukellussertifikaatti lomallasi! Kurssiin sisältyy teoriatunnit, varusteet ja useita sukelluksia. Kurssi kestää noin 3 päivää.

  Tässä on tilaisuutesi osallistua sukelluksen alkeiskurssille. Kurssi suoritetaan Cydive -sukellusyrityksen johdolla.

  Kurssilla pääset sukeltamaan 18 metrin syvyyteen sukellusohjaajan johdolla. Kurssin aluksi suoritetaan viisi teoriatuntia ja neljä harjoitusta altaalla tai rannalla. Tämän jälkeen on neljä Open Water -sukellusta, joista yksi on Pafoksen ulkopuolella laivanhylyn luona.

  Hyväksytyn kurssin jälkeen saat PADI Open Water Diver -sertifikaatin.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Pafos Zoo

  Jännittäviä eläimiä

  Pafoksen hienossa eläinpuistossa pääset näkemään monia jännittäviä eläimiä. Puistossa on runsas tuhat eläintä, ja voit nähdä mm. kirahveja, apinoita, käärmeitä ja leijonia. Mukava retki, joka sopii koko perheelle! Lue lisää

  Pafoksen hienossa eläinpuistossa pääset näkemään monia jännittäviä eläimiä. Puistossa on runsas tuhat eläintä, ja voit nähdä mm. kirahveja, apinoita, käärmeitä ja leijonia. Mukava retki, joka sopii koko perheelle!

  Suuressa eläinpuistossa riittää katseltavaa ja kestääkin hetken ennen kuin olet kiertänyt puiston ja nähnyt kaikki eläimet. Rohkeimmat voivat vierailla matelijatalossa ja perheen pienimmät ihastuvat varmasti pieneen maatilaan, jossa on suloisia kaneja ja marsuja sekä söpöjä kananpoikasia.

  Suositussa esityksessä papukaijoineen ja pöllöineen voit nähdä kuinka taitavia ja oppivaisia nämä eläimet ovat. Puistossa on yli 700 lintua, joista monet ovat uhanalaisia. Pafokson eläinpuistossa panostetaan nuorten kouluttamiseen ja tiedottamiseen, jotta ymmärrys ja kunnioitus luontoa ja eläimiä kohtaan kasvaisi. Eläinpuisto on mukana useissa projekteissa, niin paikallisissa kuin kansainvälisissäkin.

  Syömme lounaan Latsin kylässä ja teemme päivän päätteeksi veneretken Siniselle laguunille. 

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Pohjois-Kypros

  Tutustu Pohjois-Kyproksen luontoon ja kulttuuriin

  Tutustu Kyproksen pohjoisosiin; luostarinraunioihin ja maalaukselliseen Kyrenian satamaan. Puskurivyöhykkeellä, joka syntyi Turkin miehittäessä Kyproksen saaren, on kauniita näkymiä ja mielenkiintoinen kulttuuriperintö. Lue lisää

  Tutustu Kyproksen pohjoisosiin; luostarinraunioihin ja maalaukselliseen Kyrenian satamaan. Puskurivyöhykkeellä, joka syntyi Turkin miehittäessä Kyproksen saaren, on kauniita näkymiä ja mielenkiintoinen kulttuuriperintö.

  Turkin pohjoisosa oli suljettu yli 30 vuoden ajan. Nyt pääsemme kulkemaan Nikosian halki ja ylittämään YK:n suojeleman "vihreän linjan". 

  Ajamme kohti Nikosiaa ja pidämme pienen kahvitauon Choirikotiassa, joka on yksi Välimeren alueen parhaiten säilyneistä esihistoriallisista paikoista. Tämän jälkeen ylitämme rajan ja ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Bellepaisin luostari ylhäällä vuorilla. Täällä meillä on opastettu kierros ja voimme ihailla upeaa näköalaa merelle ja Kyreniaan.

  Jatkamme matkaa Kyreniaan, joka on tunnettu satamastaan ja bysanttilaisesta linnastaan. Täällä tulet huomaamaan Kyproksen merkityksen Välimeren historiassa, sillä edustettuina ovat niin kreikkalainen rautakausi, Bysantti ja Venetsia, niin itse linnassa kuin alueen löydöissä.

  Linnassa on järjestetty opastettu kierros, jonka jälkeen sinulla on omaa aikaa kierrellä Kyreniassa. Satamassa voit esimerkiksi viettää mukavan hetken lounaasta nauttien.

   

   

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Purjehdusretki Siniselle laguunille

  Ihastuttava purjehdusretki Välimerellä

  Vietä ihastuttava päivä luksusjahdilla. Pysähdymme retken aikana meriluolille, pienille saarille ja Siniseen laguuniin. Lue lisää

  Vietä ihastuttava päivä luksusjahdilla. Pysähdymme retken aikana meriluolille, pienille saarille ja Siniseen laguuniin.

  Purjehdimme rauhalliseen tahtiin kauniille Siniselle laguunille. Aluksella voit nauttia näkymistä ja auringosta, kuten myös noutopöydästä ja baaritarjoilusta (viini, olut, virvoitusjuomat ja vesi).

  Purjehdusreitti vaihtelee sään mukaan. Tämä retki on varattavissa vasta paikan päältä, olethan yhteydessä oppaisiin.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Troodoksen viinikylät

  Ihana päivä Troodosvuoristossa!

  Nauti Troodosvuoriston kauniista maisemista ja näe paikallisten arkea aidoissa, pienissä kylissä. Vierailemme myös viinitilalla – jossa on luvassa viininmaistelua! Lue lisää

  Nauti Troodosvuoriston kauniista maisemista ja näe paikallisten arkea aidoissa, pienissä kylissä. Vierailemme myös viinitilalla – jossa on luvassa viininmaistelua!

  Retki suuntautuu kohti ylhäällä Troodosvuoristossa sijaitsevaa viinialuetta ja sen kauniita maisemia. Eteläisillä rinteillä kasvaa oliiveja, manteleita ja hedelmäpuita. Rinteiden vaikuttavat terassit, jotka on rakennettu jo aikojen alussa, kasvavat solmuisia, kiemurtelevia viiniköynnöksiä. Syksyllä rypäleet poimitaan ja suurimmasta osasta satoa tehdään viiniä.

  Aamulla pysähdymme Monagriin, aitoon, pieneen kylään nauttimaan kevyen kyproslaisen aamiaisen. Aivan lähettyvillä sijaitsee arkkienkeli Mikaelille omistettu vanha luostarikappeli, jossa on kauniita, vuosisatoja säilyneitä freskoja ja ikoneja. Kilanissa on peräti neljä viinitilaa ja vierailemme yhdessä niistä, Agia Mayrissa, viininmaistelua varten. 

  Kyläläisten arki vuoristokylissä on kovin rauhallista. Kiire ja stressi ovat täältä kaukana. Jokainen kylä on omanlaisensa ja täällä on hyvin tunnelmallista. Vounissa kapeat, mutkittelevat kadut johdattavat meidät viihtyisään ravintolaan, jossa syömme hyvän lounaan viinin kera. Päivän päätteeksi käymme viinialueen suurimmassa kylässä, Omodoksessa. Kylän perinteiseltä mukulakivitorilta löytyy useita viihtyisiä ravintoloita, joiden terassit ovat mukavasti mulperipuun varjossa.

  Kevyt kyproslainen aamiainen ja lounas sekä viininmaistelu sisältyvät retken hintaan.

  Mukava ja rentouttava retkipäivä.

   

   

  Sulje

  Kokopäiva / Historia & Kulttuuri

 • Troodosvaellus

  Rentoutumista aktiivilomailijalle

  Suositun vaellusretken aikana nautimme kauniista luonnosta ja maisemista sekä ihanan raikkaasta metsäilmasta. Paluumatkalla käymme tunnetussa Omodhoksen kylässä, joka sijaitsee keskellä viinialuetta. Lue lisää

  Suositun vaellusretken aikana nautimme kauniista luonnosta ja maisemista sekä ihanan raikkaasta metsäilmasta. Paluumatkalla käymme tunnetussa Omodhoksen kylässä, joka sijaitsee keskellä viinialuetta.

  Majesteettinen Troodos, mahtava vuoriketju, joka ulottuu halki saaren sisäosien, tarjoaa kaunista luontoa ja upeita maisemia. Troodos on luonnonystävien, myös kyproslaisten, rakas piilopaikka. Jo venetsialaisten aikaan tänne ylös vuorille etsiydyttiin tasangoilta ja rannikolta nauttimaan miellyttävästä ilmastosta ja viileästä metsäilmasta.

  Aamulla pysähdymme pienen Monagrin kylän vanhassa kyläkoulussa kevyelle kyproslaiselle aamiaiselle. Vaellamme Platresin kylän läheisyydessä. Se on yksi kaikkein suosituimmista kylistä ja sen lähellä on presidentin kesäasunto.

  Matka suuntautuu alas läpi vehmaan metsän Kryosjokea seuraillen aina Kalidonian vesiputoukselle saakka, jossa on mahdollisuus virkistäytyä raikkaan vuoristovesiryöpyn alla. Vaellamme alas Psilo Dendroon, tunnettuun ravintolaan, jolla on oma forellien kasvatusaltaansa. Täällä nautimme lounaan (kala tai liha.)

  Paluumatkalla pysähdymme Omodhoksessa, joka on viinialueen kylistä suurin. Kylän perinteisellä mukulakivitorilla on useita viihtyisiä ravintoloita, jotka sijaitsevat mulperipuiden varjossa. Täällä sijaitsee myös tunnettu luostari.

  Epätasaisen vaellusreitin pituus on noin 3 km ja vaellus kestää noin 2 tuntia. Retki sopii lähes kaikenikäisille, mutta retkelle osallistuvien lasten täytyy olla vähintään 7–8-vuotiaita.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Wavedancer BBQ

  Auringonottoa, uimista ja BBQ

  Lähde ihastuttavalle puolipäiväristeilylle Pafoksen rannikolle. Lue lisää

  Lähde ihastuttavalle puolipäiväristeilylle Pafoksen rannikolle.

  Purjehdimme Pafoksen satamasta joko Coral Bayta tai Timi Bayta kohti (jos sää sallii). Pafoksen kirkas vesi sopii hienosti niin uimiseen kuin snorklaukseen.

  Aluksella tarjoillaan perinteinen BBQ-lounas, mm. kotitekoisia hampurilaisia, kanaa, makkaraa, tonnikalaa ja salaattia. Juomat sisältyvät retken hintaan. Myös viihdeohjelmaa on tarjolla.

  Tervetuloa!

  Retken voit varata paikan päällä, olethan yhteydessä oppaisiimme.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Wavedancer – Blue Lagoon

  Veneretki perheille

  Koe Kyproksen vaikuttava rannikkomaisema ja nauti Välimerestä, auringosta ja mukavasta tuulenvireestä. Pysähdymme päivän aikana uimaan ja snorklaamaan ja nautimme aluksella myös hyvän lounaan.  Lue lisää

  Koe Kyproksen vaikuttava rannikkomaisema ja nauti Välimerestä, auringosta ja mukavasta tuulenvireestä. Pysähdymme päivän aikana uimaan ja snorklaamaan ja nautimme aluksella myös hyvän lounaan. 

  Sään salliessa aloitamme päivän leppoisella purjehduksella Siniselle laguunille. Jatkamme matkaa Akamasin niemimaalle, jossa on runsas kasvisto ja eläimistö. Täällä asuu muun muassa karettikilpikonnia. Käymme myös Laran rannalla, jonne kilpikonnat nousevat munimaan. Lara Bayn rannalle ei kulje busseja, ja tälle koskemattomalla hiekkarannalle pääseekin parhaiten veneellä.

  Päivän aikana on mahdollista uida ja snorklata useaan otteeseen. Jos haluat ottaa rennosti löytyy kannen varjoisilta alueilta puisia aurinkotuoleja sekä ilmastoitu lounge.

  Henkilökunta osaa tarvittaessa kertoa lisää eri paikoista matkan varrella. Aluksella on kaksi baaria, ravintola ja tarjoiluhenkilökunta. Lounaalla on myös viihdeohjelmaa.

  Retki on varattavissa vasta paikan päältä, olethan yhteydessä oppaisiimme.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Wavedancer Fireworks

  Iltaristeily ja ilotulitusta

  Kesän kohokohta! Lähde ihastuttavalle veneretkelle, jossa on päivällisen lisäksi luvassa show ja ilotulitusta. Lue lisää

  Kesän kohokohta! Lähde ihastuttavalle veneretkelle, jossa on päivällisen lisäksi luvassa show ja ilotulitusta.

  Wavedancer Fireworks on kokemus kaikenikäisille. Purjehdimme Pafoksen satamasta ja kuljemme kaunista rannikkoa pitkin.

  Aluksella tarjoillaan runsas päivällisbuffet, josta löytyy jokaiselle jotakin. Samanaikaisesti voimme nauttia ilotulituksen värjäämästä iltataivaasta kaikissa sateenkaaren väreissä.

  Illalla on luvassa tanssishow ja liveartisteja. Tilavalta kannelta löytyy niin baari kuin tanssilattia, joten varaudu vauhdikkaaseen iltaan! Tervetuloa mukaan!

  Retki on varattavissa vasta kohteessa, olethan yhteydessä oppaisiimme.

  Sulje

  Ilta / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Wavedancer – Sunshine Cruise

  Chill-out Cruise ja uimista

  Mukava päivä merellä uimisesta ja drinkeistä nauttien. Sään salliessa teemme pysähdyksen meriluolille ja Akamasin niemimaan luonnonsuojelualueelle. Lue lisää

  Mukava päivä merellä uimisesta ja drinkeistä nauttien. Sään salliessa teemme pysähdyksen meriluolille ja Akamasin niemimaan luonnonsuojelualueelle.

  Luvassa on leppoisaa oleskelua kauniita rannikkomaisemia ihaillen. Tällä veneretkellä voit vilvoitella vedessä ja nauttia cocktailista ja jäätelöstä. 

  Aluksella tarjoillaan lounasbuffet. Baarissa on viiniä, olutta, virvoitusjuomia ja vettä.

  Matkustamme päivän aikana hiekkarannoille, kauniille meriluolille ja Akamasin niemimaan luonnonsuojelualueelle.

  Pysähdykset voivat vaihdella sään mukaan.

  Retki on varattavissa vasta kohteessa, olethan yhteydessä oppaisiimme.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus