Pioneer Beach Hotel FFFF+

Romantiikkaa rannalla, ilman lapsia

Blue Couples Pioneer Beach Hotel sijaitsee Pafoksessa täydellisellä paikalla, aivan rannan äärellä. Hotelli soveltuu ilman lapsia matkustaville. Täällä voit rentoutua jacuzzissa, viettää aikaa spa-osastolla tai käydä kuntoilemassa kuntosalilla. Näytä lisää

Blue Couples Pioneer Beach Hotel sijaitsee Pafoksessa täydellisellä paikalla, aivan rannan äärellä. Hotelli soveltuu ilman lapsia matkustaville. Täällä voit rentoutua jacuzzissa, viettää aikaa spa-osastolla tai käydä kuntoilemassa kuntosalilla.

Onko lomailu täynnä toimintaa vai rauhallista rentoutumista, riippuu täysin sinusta itsestäsi. Pioneer Beach -hotellissa on nimittäin tarjolla sekä rauhallisia että vauhdikkaampia aktiviteetteja. Hotellilla on kuntosali, tenniskenttä, sauna, ulko- ja sisäuima-allas sekä laaja valikoima spa-hoitoja. Hieman kauempana rannalla on mahdollisuus harrastaa vesiurheilua.

Mukava henkilökunta, tasokas palvelu ja arvostettua ruokaa
Hotellilla on kaikkiaan kolme ravintolaa ja yhtä monta baaria. Tarjolla on niin kreikkalaisen, kyproslaisen kuin italialaisen keittiön herkkuja. Kesäaikaan on avoinna myös rannalla sijaitseva ulkoravintola. Auringon paistaessa kuumimmillaan on mukava nauttia kevyt lounas snackbaarissa. Tai mikset poikkeaisi drinkillä Pioneer Beachin omassa allasbaarissa. Iltaohjelma järjestetään allasalueella.

Etukäteen varatut ateriat
Puolihoidon, täysihoidon tai All Inclusiven voit varata etukäteen. Puoli- ja täysihoitoon sisältyvät buffetateriat. À la carte -ravintoloissa ruokaillessanne myönnetään aterioista 10 e alennus/hlö.

Mikäli majoitut superiorhuoneeseen ja olet lisäksi varannut All Inclusiven, valittavanasi on aamiaisella ja lounaalla kaksi Pioneer Beach Hotelin ravintolaa ja päivällisellä neljä, joista rannalla sijaitseva ulkoilmaravintola on avoinna kesäaikaan.

Alaikäraja Blue Couple Pioneer Beach -hotelliin on 16 vuotta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje
Sivun alkuun