Finnmatkojen Kefalos Beach Village FFF+
Perhelöytö

Kefalos Beach Village FFF+

Erinomainen valinta perheille – All Inclusive lisäpalveluna

Hinta alk.
545 e 610 e
22.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Pafoksessa sijaitseva Kefalos Beach Village on rakennettu kyproslaisen kylän tapaan, hotellialueella on viitisenkymmentä pienehköä, kirkkain välimerensävyin maalattua huoneistorakennusta. Alueella vallitsee rauha ja useimmille parvekkeille kuuluu aaltojen kohina. Näytä lisää
Hinta alk.
545 e 610 e
22.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Pafoksessa sijaitseva Kefalos Beach Village on rakennettu kyproslaisen kylän tapaan, hotellialueella on viitisenkymmentä pienehköä, kirkkain välimerensävyin maalattua huoneistorakennusta. Alueella vallitsee rauha ja useimmille parvekkeille kuuluu aaltojen kohina.

Rantaa myötäilevää kävelytietä kävelet noin puolessa tunnissa Pafoksen satamapromenadille, jossa on ravintoloita ja kauppoja.

Uimalaituri ja pieni ranta 
Keskellä Kefalos Beach Villagen "kylää" on päärakennus, jossa on vastaanotto, oleskelunurkkaus, ravintola, baareja ja kampaamo.

Vehreän, alas merelle viettävän rinteen yläpuolella sijaitsee suuri uima-allas. Rannalla on uimalaituri, mutta hotellilla on myös pieni rantakaistale. 

Kefalos Beach Villagessa on jokaiselle perheenjäsenelle jotakin:
Muutamia esimerkkejä:

  • Polkupyörävuokraamo
  • Hyvä kuntosali
  • Jacuzzi ja sauna
  • Sisäuima-allas
  • Tenniskenttä ja minigolf
  • Leikkipaikka ja kansainvälinen lastenkerho (4–12-vuotiaille)

 


All Inclusive lisäpalveluna

Voit varata ennakkoon joko aamiaispöydän, puolihoidon (sis. aamiainen ja päivällinen noutopöydästä) tai All Inclusiven. Alle 12-vuotiaat lapset aterioivat puoleen hintaan, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaavat ateriat ennakkoon. Hotellialueella on myös pieni ruokakauppa, jos haluat mieluummin valmistaa ateriasi itse.

All Inclusiveen sisältyy myös yksi à la carte -päivällinen. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje