Perhelöytö
Perhelomaa edullisesti

Kefalos Beach Village FFF+

Paras valinta perheille, rauhallisesti meren äärellä

Pafoksessa sijaitseva Kefalos Beach Village on rakennettu kyproslaisen kylän tapaan, hotellialueella on viitisenkymmentä pienehköä, kirkkain välimerensävyin maalattua huoneistorakennusta. Alueella vallitsee rauha ja useimmille parvekkeille kuuluu aaltojen kohina. Lue lisää

Pafoksessa sijaitseva Kefalos Beach Village on rakennettu kyproslaisen kylän tapaan, hotellialueella on viitisenkymmentä pienehköä, kirkkain välimerensävyin maalattua huoneistorakennusta. Alueella vallitsee rauha ja useimmille parvekkeille kuuluu aaltojen kohina.

Hotellin sijainti meren rannalla, nähtävyyksien lähellä on hyvä. Rantaa myötäilevää kävelytietä kävelet noin puolessa tunnissa Pafoksen satamapromenadille, jossa on ravintoloita ja kauppoja.

Kylässä on...
Keskellä Kefalos Beach Villagen "kylää" on suosittu vihkikappeli St Savvas, ja onkin varsin tavallista nähdä morsiuspareja, jotka ovat valinneet kappelin vihkipaikakseen. Kylän keskustassa on myös päärakennus, jossa on vastaanotto, oleskelunurkkaus, ravintola, baareja ja kampaamo.

Vehreän, alas merelle viettävän rinteen yläpuolella sijaitsee suuri uima-allas. Ranta on kivinen, joten uimaan mennään laiturilta.

Kefalos Beach Villagessa on jokaiselle perheenjäsenelle jotakin:


Muutamia esimerkkejä:
  • Polkupyörävuokraamo
  • Hyvä kuntosali
  • Jacuzzi ja sauna
  • Sisäuima-allas
  • Kaksi tenniskenttää ja minigolf
  • Leikkipaikka ja kansainvälinen lastenkerho (4–12-vuotiaille)

Varaa ateriat etukäteen
Voit varata ennakkoon joko aamiaispöydän tai puolihoidon, johon sisältyy aamiainen ja päivällinen noutopöydästä. Alle 12-vuotiaat lapset aterioivat puoleen hintaan, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaavat ateriat ennakkoon. Hotellialueella on myös pieni ruokakauppa, jos haluat mieluummin valmistaa ateriasi itse.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit