Pafos

Kyproksen lounaisosassa sijaitsevassa Pafoksessa on viehättävää pikkukaupungin tunnelmaa. Täällä voit tietysti rentoutua rannoilla mutta myös tehdä kävelyretkiä, käydä pienissä ravintoloissa sekä tutustua antiikinaikaisiin kulttuuriaarteisiin. Valitse tarjonnastamme esimerkiksi Perhelöytö-hotelli, pariskunnille suunniteltu hotelli tai hotelli omalla vesipuistolla – useimmat hyvillä rantapaikoilla. Lue lisää

Kyproksen lounaisosassa sijaitsevassa Pafoksessa on viehättävää pikkukaupungin tunnelmaa. Täällä voit tietysti rentoutua rannoilla mutta myös tehdä kävelyretkiä, käydä pienissä ravintoloissa sekä tutustua antiikinaikaisiin kulttuuriaarteisiin. Valitse tarjonnastamme esimerkiksi Perhelöytö-hotelli, pariskunnille suunniteltu hotelli tai hotelli omalla vesipuistolla – useimmat hyvillä rantapaikoilla.

Toinen puoli Pafoksesta on hyvin toimiva lomakohde kalasatamineen, ravintoloineen, rantakallioineen, pikkurantoineen ja upeine rantakatuineen. Toista puolta kutsutaan nimellä Pano Pafos, eli Ylä-Pafos. Täällä pääset lähemmäs kyproslaisten jokapäiväistä elämää ja löydät monia aitoja kyproslaisia ravintoloita. Täällä on myös kaunis vanha kauppahalli, jonka värit, tuoksut ja hulina tuovat mieleen basaarin.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Sensimar Pioneer Beach – suunniteltu erityisesti ilman lapsia matkustaville aikuisille
  • Viiden tähden Asimina Suites De Luxe -kategoriasta – vain aikuisille
  • Splash-hotelli Laura Beach Hotel – All Inclusive ja maksuton vesipuisto
  • Perhelöytö Kefalos Beach Village – All Inclusive varattavissa lisäpalveluna


Golfkenttiä nurkan takana

Golfaajat asuvat myös mukavasti Pafoksessa. Lähialueella on useita Kyproksen parhaimpia golfklubeja. Lisätietoja saat hotelliltasi.

Antiikin kulttuurimuistoja
Pafoksen turistialueelta löydät myös aimo annoksen historiaa. Joukossa mm. antiikinaikainen roomalainen teatteri, katakombeja, useita keskiaikaisia kirkkoja, paikka, jossa roomalaisten sanotaan piiskanneen julkisesti Apostoli Paavalin sekä hyvinsäilyneet lattiamosaiikit roomalaisessa huvilassa, "Dionysoksen talossa". 

Retkivinkkejä
Yksi hyvä tapa kokea Kyprosta laajemmin on osallistua retkillemme. Pääkaupunki Nikosia, Troodosvuorten ihana luonto sekä puolipäiväristeily ovat muutamia esimerkkejä tutustumiskohteista.

Tutustu saareen vuokra-autolla
Mikäli mieluummin kiertelet lomallasi omin päin, saat oppailta hyviä vinkkejä tutustumiskohteista. Autonvuokraus onnistuu vaivattomasti jo ennen lomaa. Lue lisää autonvuokrauksesta Kyproksella »

Voit myös yhdistää aurinkolomaasi TEMAn autoiluloman Kyproksella – mielenkiintoinen viikko autoillen omin päin ja yöpyen etukäteen varatuissa hotelleissa. 

 

Sulje