Finnmatkojen Blue Village Family Life Aeneas Resort & Spa by Atlantica FFFF+

Blue Village Family Life Aeneas Resort & Spa by Atlantica FFFF+

Lähellä Nissi Beachiä – All Inclusive sisältyy

Hinta alk.
1 055 e
29.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Village Family Life Aeneas Resort by Atlantica avautuu kesälle 2016 uusin huonein ja ravintoloin. Täältä löytyy Kyproksen suurin allas ja Nissi Beach sijaitsee vain 150 metrin päässä vastaanotosta. Nyt hintaan sisältyy myös All Inclusive! Näytä lisää
Hinta alk.
1 055 e
29.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Village Family Life Aeneas Resort by Atlantica avautuu kesälle 2016 uusin huonein ja ravintoloin. Täältä löytyy Kyproksen suurin allas ja Nissi Beach sijaitsee vain 150 metrin päässä vastaanotosta. Nyt hintaan sisältyy myös All Inclusive!

Allasalue on kooltaan noin 6 600 neliötä ja altaita yhdistävät kapeat solisevat purot ja suihkulähteet sekä pienet sillat. Allas ja ranta ovat siis aina mukavan matkan päässä.

Blue Village Family Life – parempi kuin koskaan!

  • Bamsen Uimakoulu, Vesipeuhula ja kroolauskurssi
  • Bamse Club, @611 ja The Hangout – maksuttomia aktiviteetteja!
  • Buffetpöydät aikuisille ja lapsille ja à la carte paikallisin herkuin
  • Les Mills -liikuntatunteja
  • Palvelu-ja aktiviteettitiimimme paikalla päivittäin

Allaselämää, treenausta ja rentoutumista
Perheen pienimmille on katettu lastenallas sekä merirosvoteemalla toteutettu uima-allas pienine vesiliukumäkineen. Ja uimakouluissa voivat lapset totutella veteen. Kun kaipaat kuntoilua löytyy täältä hyvä kuntosali ja paljon muita treenausmahdollisuuksia. Spa-osasto hoitoineen ja hierontoineen, squash- ja tenniskenttä sekä jacuzzi ovat esimerkkejä hotellin runsaista palveluista.

Moderneja huoneita aivan altaan äärellä
Kaikki huoneet uudistuvat kesälle ja niiden ilme modernisoituu. Suurin osa huoneista uudistetaan tämän talven aikana ja osa uudistettiin kaksi vuotta takaperin. Jos pidät allaselämästä, viihdyt hotellilla aivan varmasti. Voit varata kahden hengen hotellihuoneen tai sviitin, josta on suora käynti altaaseen – tällöin voit aloittaa päiväsi mukavan virkistävällä pulahduksella.

Grilliruokaa, à la carte ja jäätelöä
Blue Village Family Life Aeneas Resort by Atlantica -hotellissa keskitytään palveluun ja hyvään ruokaan. All Inclusiveen sisältyy irtojäätelö lähes koko päivän ajan.

Uudistetusta Thea's Coffee Shop & Juice Barista voit ostaa hyvää kahvia, tuorepuristettuja mehuja ja minileivonnaisia. Jos haluatte nauttia erityisen päivällisen, voitte aterioida myös Green & Grillissä ja Tavernassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje