Finnmatkojen Atlantica Aeneas Resort & Spa FFFF+

Atlantica Aeneas Resort & Spa FFFF+

Lähellä Nissi Beachiä, hotellilla Kyproksen suurin uima-allas

Blue Star Atlantica Aeneas Resort & Spa -hotellissa on tilaa ja aktiviteetteja sekä aikuisille että lapsille. Hotellilla on Kyproksen suurin allasalue ja lisäksi Nissi Beachin ranta sijaitsee vain noin 150 m päässä vastaanotosta. Varattavissa on myös huoneita suoralla yhteydellä altaaseen. Näytä lisää

Blue Star Atlantica Aeneas Resort & Spa -hotellissa on tilaa ja aktiviteetteja sekä aikuisille että lapsille. Hotellilla on Kyproksen suurin allasalue ja lisäksi Nissi Beachin ranta sijaitsee vain noin 150 m päässä vastaanotosta. Varattavissa on myös huoneita suoralla yhteydellä altaaseen.

Allasalue on kooltaan noin 6 600 neliötä ja altaita yhdistävät kapeat solisevat purot ja suihkulähteet sekä pienet, tummat puusillat. Hotellilla on hyvät kuntoilumahdollisuudet, mm. erittäin hyvä kuntosali. Hotellin spassa voit käydä rentoutumassa hyvää tekevissä hoidoissa. All Inclusive on varattavissa lisäpalveluna.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy kesällä 2015:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Spa, tennis, uima-allas ja vesiliukumäkiä
Perheen pienimmille on katettu lastenallas sekä merirosvoteemalla toteutettu uima-allas vesiliukumäkineen. Spa-osasto hoitoineen ja hierontoineen, squash- ja tenniskenttä sekä jacuzzi ovat esimerkkejä hotellin runsaista palveluista. Lisäksi täällä on vielä sisäuima-allas.  

Varaa All Inclusive tai puolihoito 
Atlantica Aeneas Resort & Spa -hotellissa keskitytään palveluun ja aterioihin. Puolihoito (lounas-/päivällisbuffet) tai All Inclusive on varattavissa lisäpalveluna. All Inclusiveen sisältyy irtojäätelö lähes koko päivän ajan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje