Finnmatkojen Sensimar Bay by Atlantica FFFF+

Sensimar Bay by Atlantica FFFF+

Hotelli aikuisille lähellä merta – All Inclusive sisältyy

Hinta alk.
815 e 935 e
29.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Pareille suunnattu Sensimar Bay by Atlantica on erinomainen valinta aikuisille, jotka viettävät lomansa mielellään rauhallisessa ilmapiirissä. Hotelli sijaitsee mäellä, Limassolin hotellialueen laidalla, ja hotellilta on näköala merelle. All Inclusive sisältyy hintaan!  Näytä lisää
Hinta alk.
815 e 935 e
29.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Pareille suunnattu Sensimar Bay by Atlantica on erinomainen valinta aikuisille, jotka viettävät lomansa mielellään rauhallisessa ilmapiirissä. Hotelli sijaitsee mäellä, Limassolin hotellialueen laidalla, ja hotellilta on näköala merelle. All Inclusive sisältyy hintaan! 

Hotellissa aiemmin vierailleet ovat kehuneet erityisesti henkilökunnan hyvää palvelua, erinomaista ruokaa ja palvelutarjontaa. 

Aikaa yhdessä
Spa-osastolla on tarjolla monenlaisia kauneushoitoja sekä erilaisia hierontoja, esim. aromaterapiaa tai urheiluhierontaa. Halutessasi voitte vuokrata vastaanotosta verhoilla varustetun aurinkovuoteen allasalueelta – ihana paikka rentoutua. Kuntosali on lisäksi vapaasti käytettävissä. 

Kulinaarisia hetkiä
Noutopöydissä on tarjolla sekä kasvisvaihtoehtoja että terveellisempiä annoksia. Yksi päivällinen à la carte -ravintolassa sisältyy hintaan. Kesäkaudella avoinna olevassa rantatavernassa tarjoillaan juomien lisäksi raikkaita salaatteja, kyproslaisia erikoisuuksia ja muita välipaloja.

Aurinkoterassi hiekalla
Kävelytunneli johtaa alas pienelle yleiselle rannalle, jossa hotellilla on aurinkotuoleja nurmella ja hiekalla. Allasalueella on kaksi suurta uima-allasta, joista toinen on täydellinen kuntouintiin. Hotellin edessä olevalla terassilla on jacuzzi. Aurinkoterassilla ja nurmikolla on runsaasti tilaa aurinkotuoleille ja suurille aurinkovarjoille.

Baarin terassilla on useita istuinryhmiä, joista kahdelle mitoitetut nojatuolit sopivat hyvin hieman yksityisempään oleiluun.

Sensimar Bay by Atlantica -hotelli toivottaa tervetulleeksi 16 vuotta täyttäneet asiakkaat.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, All Inclusive.

Sulje