Finnmatkojen Limassol

Limassol

Lomakohteena Limassol sopii sinulle, joka haluat rentoutua auringosta ja uimisesta nauttien, mutta kaipaat lomallesi myös vaihtelua. Limassol on nykyaikainen suurkaupunki, joka tarjoaa sekä rantoja, viehättäviä keskiaikaisia kortteleita vanhan linnan ympärillä, muotiliikkeitä että myös historiallisia nähtävyyksiä, rauhallisia keitaita ja vauhdikasta iltaelämää. Lue lisää

Lomakohteena Limassol sopii sinulle, joka haluat rentoutua auringosta ja uimisesta nauttien, mutta kaipaat lomallesi myös vaihtelua. Limassol on nykyaikainen suurkaupunki, joka tarjoaa sekä rantoja, viehättäviä keskiaikaisia kortteleita vanhan linnan ympärillä, muotiliikkeitä että myös historiallisia nähtävyyksiä, rauhallisia keitaita ja vauhdikasta iltaelämää.

Trendikkäät ostoskeskukset Makarios Avenuella ja pikkuputiikit vilkkaalla Agiou Andreoulla luovat osaltaan kaupungin tunnelmaa. Ja vain viidentoista minuutin kuluttua voit jo loikoilla aurinkovarjon alla rannalla. Ritariromantiikan ystävät voivat vierailla linnassa, jossa Englannin kuningas Rikhard Leijonamieli keskiajalla avioitui Berengaria Navarrolaisen kanssa ja antoi kruunata hänet Englannin kuningattareksi.

Risteilyaluksia, rantoja ja golfia
Limassol on Kyproksen suurin satamakaupunki, mikä tuo kohteeseen hieman kansainvälistä tunnelmaa. Sataman kävelykadulla kulkiessasi voit katsella kauniita purjeveneitä, ylellisiä risteilyaluksia sekä Kreikkaan matkalla olevia lauttoja. Kivenheiton päähän linnasta on rakenteilla myös uusi huvivenesatama. Sekä Limassolissa että sen ulkopuolella on useita rantoja uimiseen ja auringosta nauttimiseen. Ja jos olet golfin ystävä, on Länsi-Kyproksen hienot kentät lähellä.

Hotelleja moneen makuun
Hotellivalikoimamme Limassolissa on monipuolinen. Joukossa on kaikkea viiden tähden De Luxe -hotellista hyvää sijaintia tarjoavaan Parhaalla paikalla -luokan vaihtoehtoon. Yksi hyvistä vaihtoehdoista on Blue Couples Atlantica Bay, erityisesti suunniteltu ilman lapsia matkustavien aikuisten tarpeisiin. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla mäellä meren yllä ja sillä on mm. suuri allasalue, kuntosali ja tenniskenttä.

Mielenkiintoisia retkiä
Lähde mukaan opastetuille retkillemme ja koe:


  • Pääkaupunki Nicosia
  • Vaellus kauniissa Troodosvuoristossa
  • Uintia ja snorklausta katamaraaniretkellä

Nämä ja muut retkemme esitellään Retket-välilehdellä.

Vuokraa auto ja koe enemmän
Limassolin keskeisen sijainnin ansiosta täältä on helppo lähteä retkille saaren muihin osiin. Sekä Larnaka, Pafos, pääkaupunki Nicosia että vehreä Troodosvuoristo sijaitsevat mukavalla etäisyydellä. Auton vuokraat vaivattomasti ja edullisesti kauttamme jo ennen matkaa. Lue lisää autonvuokrauksesta Finnmatkojen kautta.»

TEMAn kiertomatka
Mikäli haluat päästä lomallasi lähemmäs luontoa, voit yhdistää rantalomaviikon Kyproksella TEMA-matkaan, Kyproksen parhaat palat – viiniä ja maailmanperintökohteita. Matkalla liikutaan vaeltaen ammattitaitoisen oppaan johdolla halki vehreän Troodosvuoriston ja kylien, pysähdytään välillä viinimaistajaisiin ja opetellaan kokkaamaan paikallisen keittiön herkkuja.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Larnakaan n. 4 t 15 min. ja Helsingistä Pafokseen n. 4 t 20 min.

Lentokenttäkuljetus:

Kuljetus Larnakan lentokentältä Limassolin hotelleihin kestää n. 45–75 min. Kuljetus Pafoksen lentokentältä Limassolin hotelleihin kestää n. 45 min. Näytä lisää

Kuljetus Larnakan lentokentältä Limassolin hotelleihin kestää n. 45–75 min. Kuljetus Pafoksen lentokentältä Limassolin hotelleihin kestää n. 45 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Jos varaat ainoastaan lennot, ei lentokenttäkuljetusta Limassoliin voi varata kauttamme. Suosittelemme taksia tai autonvuokrausta.

Sulje

Suosituimmat hotellit