Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Chrielka FFF

Sopii erinomaisesti aikuisille

Chrielka on pienehkö ja kodikas huoneistohotelli, jossa on rauhallinen ilmapiiri. Täällä asut keskeisellä paikalla Limassolissa, lähellä sekä rantaa että ostoksia. Vanha kaupunginosa viehättävine kortteleineen ja mukavine ravintoloineen sijaitsee kävelymatkan päässä. Lue lisää

Chrielka on pienehkö ja kodikas huoneistohotelli, jossa on rauhallinen ilmapiiri. Täällä asut keskeisellä paikalla Limassolissa, lähellä sekä rantaa että ostoksia. Vanha kaupunginosa viehättävine kortteleineen ja mukavine ravintoloineen sijaitsee kävelymatkan päässä.

Antiikkiesineitä ja kodikasta tunnelmaa
Hotellin omistajan, Mr Nikitaksen antiikkiesineiden ja aarteiden joukossa on kokoelma tunnettuja suomalaisia design-esineitä puusta ja lasista, lahjoja asiakkailta. Oleskelutilat muistuttavat mukavaa olohuonetta, baarissa on laaja valikoima harvinaisia konjakkilaatuja ja kerrosta alempana sijaitsee hotellin oma viinikellari. Chrielkan aurinkoterassi on suojattu tuulelta muurilla ja puuaidalla. Allasalueella on pieni uima-allas sekä kalustettu aurinkoterassi.

Asut huoneistossa
Chrielkasta voit varata yksiön tai kaksion, jo hieman kuluneet huoneistot vaihtelevat tyyliltään ja kooltaan. Meren puolella asuessasi voit nauttia näköalasta Välimerelle ja samalla pitää lukua redillä ankkurissa satamaan pääsyä odottelevista aluksista.

Läheisessä kaupunginpuistossa on vanhoja, kookkaita puita, ja voit nauttia kahvin puistokahvilassa. Rantakadulle ei myöskään ole pitkä matka.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit