Finnmatkojen Bay by Atlantica FFFF+

Bay by Atlantica FFFF+

Hotelli aikuisille lähellä merta, All Inclusive lisäpalveluna

Hinta alk.
795 e
23.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Pareille suunnattu Sensimar Bay by Atlantica on erinomainen valinta aikuisille, jotka viettävät lomansa mielellään rauhallisessa ilmapiirissä. Hotelli sijaitsee mäellä, Limassolin hotellialueen laidalla, ja hotellilta on näköala merelle. Suosittelemme All Inclusivea.  Näytä lisää
Hinta alk.
795 e
23.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Pareille suunnattu Sensimar Bay by Atlantica on erinomainen valinta aikuisille, jotka viettävät lomansa mielellään rauhallisessa ilmapiirissä. Hotelli sijaitsee mäellä, Limassolin hotellialueen laidalla, ja hotellilta on näköala merelle. Suosittelemme All Inclusivea. 

Hotellissa aiemmin vierailleet ovat kehuneet erityisesti henkilökunnan hyvää palvelua, erinomaista ruokaa ja palvelutarjontaa. 

Aikaa yhdessä
Spa-osastolla on tarjolla monenlaisia kauneushoitoja sekä erilaisia hierontoja – voit valita esim. aromaterapiaa tai urheiluhierontaa. Kun varaat All Inclusiven, sisältyy hintaan vapaa kuntosalin käyttö. 

Kulinaarisia hetkiä
Noutopöydissä on tarjolla sekä kasvisvaihtoehtoja että terveellisempiä annoksia. Yksi päivällinen à la carte -ravintolassa sisältyy hintaan, jos varaat All Inclusiven etukäteen. Kesäkaudella avoinna olevassa rantatavernassa tarjoillaan juomien lisäksi raikkaita salaatteja, kyproslaisia erikoisuuksia ja muita välipaloja.

Aurinkoterassi hiekalla
Kävelytunneli johtaa alas pienelle yleiselle rannalle, jossa hotellilla on aurinkotuoleja nurmella ja hiekalla. Allasalueella on kaksi suurta uima-allasta, joista toinen on täydellinen kuntouintiin. Hotellin edessä olevalla terassilla on jacuzzi. Aurinkoterassilla ja nurmikolla on runsaasti tilaa aurinkotuoleille ja suurille aurinkovarjoille.

Baarin terassilla on useita istuinryhmiä, joista kahdelle mitoitetut nojatuolit sopivat hyvin hieman yksityisempään oleiluun.

Sensimar Bay by Atlantica -hotelli toivottaa tervetulleeksi 16 vuotta täyttäneet asiakkaat.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, puolihoito (buffetaamiainen ja -lounas tai -päivällinen).

Sulje