BlueCouples
Aikuiseen makuun

Atlantica Bay Hotel FFFF

Aikuinen ilmapiiri, All Inclusive lisämaksusta

Pareille suunnattu Blue Couples Atlantica Bay Hotel on erinomainen valinta aikuisille, jotka viettävät lomansa mielellään rauhallisessa ilmapiirissä meren äärellä. Hotelli sijaitsee kukkulalla, Limassolin hotellialueen laidalla, ja hotellilta on upea näköala merelle. Lue lisää

Pareille suunnattu Blue Couples Atlantica Bay Hotel on erinomainen valinta aikuisille, jotka viettävät lomansa mielellään rauhallisessa ilmapiirissä meren äärellä. Hotelli sijaitsee kukkulalla, Limassolin hotellialueen laidalla, ja hotellilta on upea näköala merelle.

Atlantica Bay Hotel on suunniteltu ilman lapsia lomailevien tarpeisiin. Hotellissa aiemmin vierailleet ovat kehuneet erityisesti henkilökunnan hyvää palvelua, erinomaista ruokaa ja palvelutarjontaa. Lomailet vaivattomasti, kun varaat etukäteen All Inclusiven.

Uima-allas ja auringonpalvontaa
Allasalueella on kaksi suurta uima-allasta, joista toinen on täydellinen kuntouintiin. Hotellin edessä olevalla terassilla on jacuzzi. Terassilla ja nurmikolla on runsaasti tilaa aurinkotuoleille ja suurille aurinkovarjoille.

Vietä romanttinen hetki tai nauti viihdeohjelmasta
Baarin terassilla on useita istuinryhmiä, joista kahdelle mitoitetut nojatuolit sopivat hyvin hieman yksityisempään oleiluun. Atlantica Bay -hotellilla on runsaasti englantilaisia asiakkaita, ja viihdeohjelma onkin englanninkielistä.

Rantataverna ja aurinkoterassi hiekalla
Kävelytunneli johtaa alas pienelle rannalle, jossa Blue Couples Atlantica Bay -hotellilla on aurinkotuoleja nurmella sekä pienellä hienohiekkaisella pengermällä. Kesäkaudella avoinna olevassa rantatavernassa tarjoillaan juomien lisäksi raikkaita salaatteja, kyproslaisia erikoisuuksia ja muita välipaloja.

Rentoudu hieronnassa
Spa-osastolla on tarjolla monenlaisia kauneushoitoja sekä erilaisia hierontoja – voit valita esim. perinteistä hierontaa, aromaterapiaa tai urheiluhierontaa.

Blue Couples Atlantica Bay -hotelli toivottaa tervetulleeksi 16 vuotta täyttäneet asiakkaat.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, puolihoito (aamiainen sekä lounas tai päivällinen noutopöydästä).

Sulje

Suosituimmat hotellit