Finnmatkojen Larnaka

Larnaka

Larnaka on kehittynyt moderniksi välimerelliseksi kaupungiksi lukuisine muotiputiikkeineen, kahviloineen ja trendikkäine ravintoloineen. Silti se ei ole menettänyt aitoa, kyproslaista viehätystään. Hotellimme sijaitsee hyvällä paikalla, meren, kulttuurielämän ja ravintolakatujen naapurissa. Lue lisää

Larnaka on kehittynyt moderniksi välimerelliseksi kaupungiksi lukuisine muotiputiikkeineen, kahviloineen ja trendikkäine ravintoloineen. Silti se ei ole menettänyt aitoa, kyproslaista viehätystään. Hotellimme sijaitsee hyvällä paikalla, meren, kulttuurielämän ja ravintolakatujen naapurissa.

Larnakassa on pitkä, hyvin hoidettu hiekkaranta, palmujen reunustama leveä rantakatu ja tyylikkäitä katukahviloita ja -baareja. Kauniit historialliset rakennukset, kuten turkkilainen linnoitus vuodelta 1605 ja taidehistoriallisesti mielenkiintoinen Pyhän Lasaruksen kirkko sopivat kävelyretkien suunnaksi.

Hotelli hyvällä paikalla
Atrium Zenon Hotel Apartments -hotellissamme voit yhdistää rantaelämän kaupunkielämyksiin. Illan hämärtyessä kaupungin iltaelämä herää eloon; valittavanasi on kaikkea ylellisistä italialaisista ravintoloista perinteisiin bouzoukiklubeihin ja musiikkibaareihin.

Tutustu saareen vuokra-autolla
Tutustu Kyprokseen vuokra-autolla ja huomaat pian, että saarelta löytyy rantojen ohella viinitiloja, viehättäviä kyliä ja pieniä maatiloja, joissa myydään itse viljeltyjä tuotteita. Vuokraa auto vaivattomasti Finnmatkojen kautta jo ennen matkaa ja kysy oppailtamme parhaat vinkit. Voit myös yhdistää aurinkolomaasi TEMAn autoiluloman Kyproksella – mielenkiintoinen viikko autoillen omin päin ja yöpyen etukäteen varatuissa hotelleissa. 

Mielenkiintoisia retkiä
Lähde mukaan opastetuille retkillemme ja koe:

  • Maaseudun viinitilat
  • Vaellus kauniissa Troodosvuoristossa
  • Karpasia – villiaasien valtakunta
Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Larnakaan n. 4 t 15 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Larnakan lentokentältä ensimmäiseen Larnakan hotelliin kestää n.15 min.
Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. 

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–3 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje