Finnmatkojen Larnaka

Larnaka

Larnaka on kehittynyt moderniksi välimerelliseksi kaupungiksi lukuisine muotiputiikkeineen, kahviloineen ja trendikkäine ravintoloineen. Silti se ei ole menettänyt aitoa, kyproslaista viehätystään. Hotellimme sijaitsee hyvällä paikalla, kulttuurielämän ja ravintolakatujen naapurissa. Lue lisää

Larnaka on kehittynyt moderniksi välimerelliseksi kaupungiksi lukuisine muotiputiikkeineen, kahviloineen ja trendikkäine ravintoloineen. Silti se ei ole menettänyt aitoa, kyproslaista viehätystään. Hotellimme sijaitsee hyvällä paikalla, kulttuurielämän ja ravintolakatujen naapurissa.

Larnakassa on pitkä, hyvin hoidettu hiekkaranta, palmujen reunustama leveä rantakatu ja tyylikkäitä katukahviloita ja -baareja. Kauniit historialliset rakennukset, kuten turkkilainen linnoitus vuodelta 1605 ja taidehistoriallisesti mielenkiintoinen Pyhän Lasaruksen kirkko sopivat kävelyretkien suunnaksi.

Hotelli hyvällä paikalla
Hotellimme sijaitsee meren äärellä, joten saat mukavaa vaihtelua lomaasi yhdistämällä rantaelämän kaupunkielämyksiin. Hotellimme sijaitsee niinkin hyvällä paikalla, että se on ansainnut paikan Parhaalla paikalla -hotellikategoriasta. Illan hämärtyessä kaupungin iltaelämä herää eloon; valittavanasi on kaikkea ylellisistä italialaisista ravintoloista perinteisiin bouzoukiklubeihin ja musiikkibaareihin.

Mielenkiintoisia retkiä
Lähde mukaan opastetuille retkillemme ja koe:

  • Kyproksen tarut ja tarinat
  • Vaellus kauniissa Troodosvuoristossa
  • Karpasia – villiaasien valtakunta


Tutustu saareen vuokra-autolla

Jos haluat tutustua saareen omin päin, voit kysellä oppailtamme vinkkejä. Kypros tarjoaa kauniita maisemia ja viehättäviä kyliä. Jos pysähdyt johonkin kyläravintolaan, pääset todennäköisesti maistelemaan lähialueilla kasvatettuja, auringonkypsyttämiä vihanneksia, oliiveja, viikunoita ja pähkinöitä. Auton vuokraat vaivattomasti ja edullisesti kauttamme jo ennen matkaa. Lue lisää autonvuokrauksesta Kyproksella

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Larnakaan n. 4 t 15 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Larnakan lentokentältä ensimmäiseen Larnakan hotelliin kestää n.15 min.
Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit