Larnaka

Larnaka on kehittynyt moderniksi välimerelliseksi kaupungiksi lukuisine muotiputiikkeineen, kahviloineen ja trendikkäine ravintoloineen. Silti se ei ole menettänyt aitoa, kyproslaista viehätystään. Finnmatkojen hotelleissa asut kaupungin parhailla paikoilla, kulttuurielämän ja ravintolakatujen naapurissa. Lue lisää

Larnaka on kehittynyt moderniksi välimerelliseksi kaupungiksi lukuisine muotiputiikkeineen, kahviloineen ja trendikkäine ravintoloineen. Silti se ei ole menettänyt aitoa, kyproslaista viehätystään. Finnmatkojen hotelleissa asut kaupungin parhailla paikoilla, kulttuurielämän ja ravintolakatujen naapurissa.

Larnakassa on pitkä, hyvin hoidettu hiekkaranta, palmujen reunustama leveä rantakatu ja tyylikkäitä katukahviloita ja -baareja. Kauniit historialliset rakennukset, kuten turkkilainen linnoitus vuodelta 1605 ja taidehistoriallisesti mielenkiintoinen Pyhän Lasaruksen kirkko sopivat kävelyretkien suunnaksi.

Hotelleja hyvillä paikoilla
Useimmat hotelleistamme sijaitsevat meren äärellä, joten saat mukavaa vaihtelua lomaasi yhdistämällä rantaelämän kaupunkielämyksiin. Useimmat hotellimme sijaitsevat niinkin hyvillä paikoilla, että ovat ansainneet paikan Parhaalla paikalla -hotellikategoriasta. Illan hämärtyessä kaupungin iltaelämä herää eloon; valittavanasi on kaikkea ylellisistä italialaisista ravintoloista perinteisiin bouzoukiklubeihin ja musiikkibaareihin.

Tutustu saareen vuokra-autolla
Jos haluat tutustua saareen omin päin, voit kysellä oppailtamme vinkkejä. Kypros tarjoaa kauniita maisemia ja viehättäviä kyliä. Jos pysähdyt johonkin kyläravintolaan, pääset todennäköisesti maistelemaan lähialueilla kasvatettuja, auringonkypsyttämiä vihanneksia, oliiveja, viikunoita ja pähkinöitä. Auton vuokraat vaivattomasti ja edullisesti kauttamme jo ennen matkaa. Lue lisää autonvuokrauksesta Finnmatkojen kautta.»

Mielenkiintoisia retkiä
Lähde mukaan opastetuille retkillemme ja koe:


  • Kyproksen tarut ja tarinat
  • Vaellus kauniissa Troodosvuoristossa
  • Karpasia – villiaasien valtakunta

Nämä ja muut retkemme esitellään Retket-välilehdellä.

TEMAn kiertomatka
Mikäli haluat päästä lomallasi lähemmäs luontoa, voit yhdistää rantalomaviikon Kyproksella TEMA-matkaan, Kyproksen parhaat palat – viiniä ja maailmanperintökohteita. Matkalla liikutaan vaeltaen ammattitaitoisen oppaan johdolla halki vehreän Troodosvuoriston ja kylien, pysähdytään välillä viinimaistajaisiin ja opetellaan kokkaamaan paikallisen keittiön herkkuja.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Larnakaan n. 4 t 15 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus Larnakan lentokentältä ensimmäiseen Larnakan hotelliin kestää n.15 min. Näytä lisää

Kuljetus Larnakan lentokentältä ensimmäiseen Larnakan hotelliin kestää n.15 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Jos varaat ainoastaan lennot, ei lentokenttäkuljetusta Larnakaan voi varata kauttamme. Suosittelemme taksia tai autonvuokrausta.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Sivun alkuun