Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Atrium Zenon Hotel Apartments FFFF

Keskeinen sijainti lähellä rantaa ja ostoksia

Atrium Zenon Hotel Apartment -hotellissa asut Larnakan vilkkaimpiin ostoskatuihin kuuluvan Zenon Kitieuksen varrella, keskellä larnakalaista elämänmenoa. Ympäristössä on niin nykyaikaisia vaateliikkeitä, perinteisiä vaate- ja kultaliikkeitä kuin käsityöliikkeitä. Näytä lisää

Atrium Zenon Hotel Apartment -hotellissa asut Larnakan vilkkaimpiin ostoskatuihin kuuluvan Zenon Kitieuksen varrella, keskellä larnakalaista elämänmenoa. Ympäristössä on niin nykyaikaisia vaateliikkeitä, perinteisiä vaate- ja kultaliikkeitä kuin käsityöliikkeitä.

Palmuin reunusteltu rantakatu sekä itse ranta sijaitsevat vain korttelin päässä hotellilta. Rantakadulla on runsas valikoima mukavia kahviloita ja ravintoloita, joissa tarjoillaan sekä kansainvälisen että kyproslaisen keittiön herkkuja.

Uima-allas ja aurinkoterassi näköaloin
Atriumilla on viihtyisä ja hyvinhoidettu allasalue katolla, sekä toinen aurinkoterassi vielä kerrosta alempana. Uima-altaalla ja aurinkoterassilla voit uimisen ja auringon lisäksi nauttia yli Larnakan kattojen ja jopa merelle avautuvasta näköalasta.

Kuinka asua?
Hotellissa on yksiöitä kahdelle ja kolmioita jopa kuudelle hengelle. Nyt on varattavissa myös yksi suosituista valoisista kulmahuoneistoista.

Hyvä sijainti omille retkille
Atrium Zenon Hotel Apartments on hyvä tukikohta sinulle, joka haluat tutustua lähemmin Larnakaan ja sen ympäristöön. Täältä on myös helppo hypätä paikallisbussiin tai palvelutaksiin ja suunnata tutkimusretkille muihinkin Kyproksen osiin.

Aamiaispöytä on varattavissa lisämaksusta. Mikäli hotellissa on vain vähän asiakkaita, tarjoillaan aamiaispöydän sijaan yksinkertainen aamiaismenyy.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistoissa, ei aterioita.

Sulje
Sivun alkuun