Finnmatkojen Kypros

Kypros

Kypros on pehmeine hiekkarantoineen ja puhtaine turkoosine merineen yksi Välimeren aurinkovarmimmista lomasaarista. Matkusta Finnmatkojen mukana ja valitse sinulle sopivin saaren parhaista lomakohteista. Hotellivalikoimastamme löytyy moderneja hotelleja rannan lähettyviltä, jotka tarjoavat niin lastenaktiviteetteja kuin kuntoilumahdollisuuksia. Joukossa kaksi Blue Village Family Life -lomahotelliamme. Lue lisää

Kypros on pehmeine hiekkarantoineen ja puhtaine turkoosine merineen yksi Välimeren aurinkovarmimmista lomasaarista. Matkusta Finnmatkojen mukana ja valitse sinulle sopivin saaren parhaista lomakohteista. Hotellivalikoimastamme löytyy moderneja hotelleja rannan lähettyviltä, jotka tarjoavat niin lastenaktiviteetteja kuin kuntoilumahdollisuuksia. Joukossa kaksi Blue Village Family Life -lomahotelliamme.

Lennämme suoraan etelärannikon Larnakaan ja valikoimassamme saarella on peräti seitsemän eri lomakohdetta. Valitse moderni hotelli, joka sopii niin perhelomailuun kuin lomanviettoon kavereiden kanssa. Ja EU:n vuosittaisen raportin mukaan rantoja huuhtova merivesi on Euroopan puhtainta. 

Hiekkarantoja, loungebaareja ja kulttuuria
Nissi Beach esiintyy usein top-listoilla, kun kyseessä on maailman kauneimmat rannat. Täällä sijaitsee uusi Blue Village Family Life -hotellimme, josta löytyy maksuttomat lastenkerhot kuten Bamse Club ja tasokkaita kuntoilumahdollisuuksia. Lisäksi täällä panostetaan erityisesti ruokaan & juomaan. Agia Napasta puolestaan löytyy vähän kaikkea: rantaelämää, kallioita, kulttuuriaarteita ja sykkiviä yökerhoja. Fig Tree Bayssa meno on hieman rauhallisempaa ja monet hotellit sijaitsevat aivan rannalla. Jos etsit trendikkäitä baareja ja kauppoja, suuntaa Limassoliin tai maailmanperintökaupunkiin Pafokseen. Ylellisintä lomaa vietät Aphrodite Hillsin Sensatori-hotellissamme. Etsi joukosta oma suosikkisi!

Löydä sopiva hotelli 
Jos matkustat perheen kanssa vietät antoisinta lomaa Blue Village Family Life -hotelleissamme, joita Kyproksella on kaksi. Täällä tarjolla on kaikkea yhteisjumpista nuorten ulkoilmateatteriin. Kannattaa tutustua myös Blue Star -hotelleihimme, joista löytyy leikkitila ja kuntoiluvinkkejä. Sensimar-hotellimme mukavan rauhallinen tunnelma sopii ilman lapsia matkustaville.

Sukellusta, ostoksia ja antiikin raunioita
Kyproksella on paljon annettavaa lomailijalle – haaveilitpa sitten veneretkistä, sukeltamisesta, maastopyöräilystä, vaellusretkistä, kulttuurihistoriallisista nähtävyyksistä, viinitilavierailuista, ostoksista, iltaelämästä tai ravintoloista, joiden erikoisuudet valmistetaan puuhiiligrillissä. Tutustu retkitarjontaamme tai vuokraa auto Finnmatkojen kautta, ja koe näin enemmän lomallasi.

Siitä mitä voit tehdä valitsemassasi lomakohteessa Kyproksella, voit lukea tarkemmin kohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Kyproksen ilmasto
Katso Kyproksen lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai Minun lomani -älypuhelinsovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Kyproksen passi- ja viisumikäytännöistä »  

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kypros

 • Limassol

  Limassol

  Suurkaupunki ja rantalomakohde keskellä Kyproksen aurinkoista etelärannikkoa. Täällä on hyvät ostosmahdollisuudet, kulttuuria, rantoja sekä hyvät retkimahdollisuudet. Sekä upeita hotelleja niin pariskunnille kuin perheille.

 • Fig Tree Bay

  Fig Tree Bay

  Hienoja uimarantoja, hyvät ostosmahdollisuudet, paljon ravintoloita ja vesiurheilua. Osassa hotelleja perheaktiviteetteja, osassa huomio aikuisissa – monet parhailla rantapaikoilla. Kohde tunnetaan myös nimellä Protaras.

 • Agia Napa

  Agia Napa

  Pitkiä, matalia rantoja, ostoksia ja iltaelämää. Valikoimassamme on perheille soveltuvia hotelleja runsaine aktiviteettitarjoineen ja rentoutumiseen sopivia moderneja hotelleja aikuiseen makuun.

 • Nissi Beach

  Nissi Beach

  Nissi Beach esiintyy usein top-listoilla kun esitellään maailman kauneimpia rantoja. Valikoimassamme on useita hyviä hotelleja, mm. uusi Family Life -hotellimme, jossa on Kyproksen suurin uima-allas ja aktiviteetteja.

 • Pafos

  Pafos

  Pikkukaupunki, jossa voit yhdistää rantalomailun golfiin sekä käynteihin kauppahallissa ja historiallisilla nähtävyyksillä. Valikoimassamme on tasokkaita hotelleja rantojen äärellä niin pareille, kaveriporukoille kuin perheille.