Finnmatkojen Kypros

Kypros

Kypros on pehmeine hiekkarantoineen ja turkoosina kimaltelevine merineen yksi Välimeren aurinkovarmimmista lomasaarista. Ja EU:n vuosittaisen raportin mukaan rantoja huuhtova merivesi on Euroopan puhtainta! Kun matkustat Finnmatkojen mukana, voit valita omasi saaren parhaista lomakohteista ja hotelleista, joista useimmat ovat rannan äärellä.  Lue lisää

Kypros on pehmeine hiekkarantoineen ja turkoosina kimaltelevine merineen yksi Välimeren aurinkovarmimmista lomasaarista. Ja EU:n vuosittaisen raportin mukaan rantoja huuhtova merivesi on Euroopan puhtainta! Kun matkustat Finnmatkojen mukana, voit valita omasi saaren parhaista lomakohteista ja hotelleista, joista useimmat ovat rannan äärellä. 

Lennämme suoraan etelärannikon Larnakaan, ja voit valita lomakohteeksesi myös Agia NapanFig Tree BaynLimassolin ja Pafoksen.

Tämän kesän uutuuskohde on Nissi Beach, joka esiintyy usein top-listoilla, kun kyseessä on maailman kauneimmat rannat. Sekä myös Aphrodite Hills, jonka korkealla sijaitsevasta viiden tähden Sensatori-hotellista avautuu huikea näköala Välimerelle.

Hotelliemme joukossa on kaksi aivan rannalla sijaitsevaa Blue Villagea, joissa on suomenkieliset lastenkerhot, suuret uima-altaat ja hyvät kuntoilumahdollisuudet. Ilman lapsia matkustaville aikuisille suosittelemme Blue Couples -hotelleja, joita on kolme. Lisäksi valikoimastamme löytyy paljon muita nykyaikaisia hotelleja rannoilta, useimmissa on kuntosali, spa ja allasalueita niin aktiviteetteihin kuin ihanaan rentoutumiseen.

Kyproksella on paljon annettavaa lomailijalle – haaveilitpa sitten veneretkistä, sukeltamisesta, maastopyöräilystä, vaellusretkistä, kulttuurihistoriallisista nähtävyyksistä, viinitilavierailuista, ostoksista, iltaelämästä tai ravintoloista, joiden erikoisuudet valmistetaan puuhiiligrillissä.

Tervetuloa!

 

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kypros

 • Fig Tree Bay

  Fig Tree Bay

  Hienoja uimarantoja, hyvät ostosmahdollisuudet, paljon ravintoloita ja vesiurheilua. Kaksi Blue Village -hotellia aktiviteetteineen, useita hotelleja aikuisille – monet parhailla rantapaikoilla. Kohde tunnetaan myös nimellä Protaras.

 • Limassol

  Limassol

  Suurkaupunki ja rantalomakohde keskellä Kyproksen aurinkoista etelärannikkoa. Täällä on hyvät ostosmahdollisuudet, kulttuuria, rantoja sekä hyvät retkimahdollisuudet. Sekä upeita hotelleja niin pariskunnille kuin perheille.

 • Nissi Beach

  Nissi Beach

  Nissi Beach esiintyy usein top-listoilla kun esitellään maailman kauneimpia rantoja. Valikoimassamme on useita hyviä hotelleja, mm. Blue Star -hotellimme, jossa on Kyproksen suurin uima-allas.

 • Pafos

  Pafos

  Pikkukaupunki, jossa voit yhdistää rantalomailun golfiin sekä käynteihin kauppahallissa ja historiallisilla nähtävyyksillä. Valikoimassamme on tasokkaita hotelleja rantojen äärellä niin pareille, kaveriporukoille kuin perheille.