Finnmatkojen Kypros

Kypros

Kypros on pehmeine hiekkarantoineen ja turkoosina kimaltelevine merineen yksi Välimeren aurinkovarmimmista lomasaarista. Ja EU:n vuosittaisen raportin mukaan rantoja huuhtova merivesi on Euroopan puhtainta! Matkusta Finnmatkojen mukana ja valitse sinulle sopivin saaren parhaista lomakohteista ja hotelleista, joista useimmat ovat rannan äärellä.  Lue lisää

Kypros on pehmeine hiekkarantoineen ja turkoosina kimaltelevine merineen yksi Välimeren aurinkovarmimmista lomasaarista. Ja EU:n vuosittaisen raportin mukaan rantoja huuhtova merivesi on Euroopan puhtainta! Matkusta Finnmatkojen mukana ja valitse sinulle sopivin saaren parhaista lomakohteista ja hotelleista, joista useimmat ovat rannan äärellä. 

Varaa tuttu suosikki tai uutuuskohde
Lennämme suoraan etelärannikon Larnakaan. Lomakohteidemme joukossa ovat myös tutut Agia NapaFig Tree BayLimassol ja Pafos.

Tämän kesän uutuuskohde on Nissi Beach, joka esiintyy usein top-listoilla, kun kyseessä on maailman kauneimmat rannat. Toinen uutuutemme on Aphrodite Hills, jonka korkealla sijaitsevasta viiden tähden Sensatori-hotellista avautuu huikea näköala Välimerelle.

Löydä sopiva hotelli 
Mukavaa perhelomaa vietät Blue Village Nausicaa Beach -lomakylässämme, jossa on suomenkielinen lastenkerho, kaksi uima-allasta ja hyvät kuntoilumahdollisuudet. Kun matkustat ilman lapsia, valitse mieleisesi kolmesta Blue Couples -hotellista. Tutustu myös muihin vaihtoehtoihimme, kuten nykyaikaisiin rantahotelleihin, joissa useimmissa on kuntosali, spa ja allasalueita niin aktiviteetteihin kuin ihanaan rentoutumiseen.

Mitä voit tehdä Kyproksella?
Kyproksella on paljon annettavaa lomailijalle – haaveilitpa sitten veneretkistä, sukeltamisesta, maastopyöräilystä, vaellusretkistä, kulttuurihistoriallisista nähtävyyksistä, viinitilavierailuista, ostoksista, iltaelämästä tai ravintoloista, joiden erikoisuudet valmistetaan puuhiiligrillissä.

Siitä mitä voit tehdä valitsemassasi lomakohteessa Kyproksella, voit lukea tarkemmin kohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Kyproksen ilmasto
Katso Kyproksen lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai Minun lomani -älypuhelinsovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Kyproksen passi- ja viisumikäytännöistä »  

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kypros

 • Fig Tree Bay

  Fig Tree Bay

  Hienoja uimarantoja, hyvät ostosmahdollisuudet, paljon ravintoloita ja vesiurheilua. Kaksi Blue Village -hotellia aktiviteetteineen, useita hotelleja aikuisille – monet parhailla rantapaikoilla. Kohde tunnetaan myös nimellä Protaras.

 • Limassol

  Limassol

  Suurkaupunki ja rantalomakohde keskellä Kyproksen aurinkoista etelärannikkoa. Täällä on hyvät ostosmahdollisuudet, kulttuuria, rantoja sekä hyvät retkimahdollisuudet. Sekä upeita hotelleja niin pariskunnille kuin perheille.

 • Nissi Beach

  Nissi Beach

  Nissi Beach esiintyy usein top-listoilla kun esitellään maailman kauneimpia rantoja. Valikoimassamme on useita hyviä hotelleja, mm. Blue Star -hotellimme, jossa on Kyproksen suurin uima-allas.

 • Pafos

  Pafos

  Pikkukaupunki, jossa voit yhdistää rantalomailun golfiin sekä käynteihin kauppahallissa ja historiallisilla nähtävyyksillä. Valikoimassamme on tasokkaita hotelleja rantojen äärellä niin pareille, kaveriporukoille kuin perheille.