Kypros

Kypros on yksi Välimeren aurinkovarmimmista lomasaarista ja EU:n vuosittaisen raportin mukaan rantoja huuhtova merivesi on Euroopan puhtainta! Kesällä lennämme suoraan etelärannikon Larnakaan ja Pafokseen. Lue lisää

Kypros on yksi Välimeren aurinkovarmimmista lomasaarista ja EU:n vuosittaisen raportin mukaan rantoja huuhtova merivesi on Euroopan puhtainta! Kesällä lennämme suoraan etelärannikon Larnakaan ja Pafokseen.

Kun matkustat Finnmatkojen mukana, voit valita saaren parhaista lomakohteista ja hotelleista. Ohjelmassamme on mm. Blue Village -lomakyliä, joissa on suomenkieliset lastenkerhot ja suuret uima-altaat. Lisäksi ne sijaitsevat parhailla paikoilla aivan rannan tuntumassa. Kohdevalikoimasstamme voit valita joko Agia Napan, Protaraksen, Larnakan, Limassolin tai Pafoksen.

Kyproksella on paljon annettavaa lomailijalle – haaveilitpa sitten veneretkistä, sukeltamisesta, maastopyöräilystä, vaellusretkistä, kulttuurihistoriallisista nähtävyyksistä, iltaelämästä, viinitilavierailuista tai ravintoloista, joiden erikoisuudet valmistetaan puuhiiligrillissä.

Jos olet kiinnostunut tutustumaan Kyprokseen laajemmin, voit yhdistää rantalomaasi TEMAn kiertomatkan "Kyproksen parhaat palat – viiniä ja maailmanperintökohteita".
Tervetuloa!

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Kypros

 • Agia Napa
  Agia Napa
  Agia Napa

  Agia Napa

  Pitkiä, matalia rantoja, ostoksia ja iltaelämää. Valikoimassamme on perheille soveltuvia hotelleja Bamsekerhoineen ja vesipuistoineen.

 • Protaras
  Protaras
  Protaras

  Protaras

  Protaras ja muutaman kilometrin päässä sijaitseva Perneran alue ovat mainio yhdistelmä matalia hiekkarantoja, terasseja, pikkukauppoja ja hotelleja, joissa kaikki on mukavasti käden ulottuvilla. Hotellivalikoimassamme on mm. kaksi parasta perhehotelliamme, De Luxe -hotelli sekä pienempiä hotelleja, joissa omistajat huolehtivat niin vastaanotosta kuin aamiaistarjoilusta.

 • Larnaka
  Larnaka
  Larnaka

  Larnaka

  Viehättävä kyproslainen kaupunki ja tyylikäs rantalomakohde yhdessä. Palmujen reunustamia rantakatuja, ostosmahdollisuuksia ja useita hyviä ravintoloita.

 • Limassol
  Limassol
  Limassol

  Limassol

  Viehättävä kaupunki ja rantalomakohde keskellä Kyproksen aurinkoista etelärannikkoa. Täällä on hyvät ostosmahdollisuudet, historiaa, rantoja sekä hyvät retkimahdollisuudet.

 • Pafos
  Pafos
  Pafos

  Pafos

  Pikkukaupunki, jossa voit yhdistää rentoon rantalomailuun golfin sekä käynnit kauppahallissa ja historiallisilla nähtävyyksillä. Valikoimassamme on hotelleja niin pareille, kaveriporukoille kuin perheille.

Sivun alkuun