Finnmatkojen Fig Tree Bay

Fig Tree Bay

Fig Tree Bay (joka myös Protaraksena tunnetaan) ja Pernera sijaitsevat molemmat useasta pienestä kylästä koostuvalla rannikkoalueella rauhallisten, matalien ja kirkasvetisten hiekkarantojen äärellä. Erityisen mukavaa perhelomaa vietät Blue Village Family Life -hotellissamme. Vain aikuisille suunnattu Sensimar-hotellimme sopii puolestaan rauhalliseen lomailuun. Lue lisää

Fig Tree Bay (joka myös Protaraksena tunnetaan) ja Pernera sijaitsevat molemmat useasta pienestä kylästä koostuvalla rannikkoalueella rauhallisten, matalien ja kirkasvetisten hiekkarantojen äärellä. Erityisen mukavaa perhelomaa vietät Blue Village Family Life -hotellissamme. Vain aikuisille suunnattu Sensimar-hotellimme sopii puolestaan rauhalliseen lomailuun.

Fig Tree Bayn rannikkoa kehystävät rantojen aurinkovarjot, tavernat ja vehreys. Fig Tree Bayn pääkadun varrella on monia kansainvälisiä ravintoloita, muutamia kyproslaisia tavernoita, kahviloita, musiikkibaareja ja kauppoja.

Pernera
Kaunis rantakatu yhdistää Fig Tree Bayn ja muutaman kilometrin päässä sijaitsevan Perneran alueen. Täältä löytyy myös upeita rantoja ja lahdenpoukamia. Ravintoloita on paljon ja sporttibaarejakin alueella muutama. 

Perhelomaa aivan rannalla

  • Blue Village Family Life Nausicaa Beach – uudistettu hotelli, maksuttomat lastenkerhot, kuntoiluaktiviteetteja ja hieno sijainti niemellä
     

Hotelleja aikuiseen makuun

  • Sensimar Sea Breeze by Atlantica – hotelli Perneran alueella aivan meren äärellä, jossa harkitut yksityiskohdat luovat rentouttavan ilmapiirin ja voit varata laadukkaan All Inclusiven
  • Vrissaki Beach – hyvä sijainti lähellä rantaa ja Fig Tree Bayn elämää


Suosittelemiamme retkiä

  • Kaupunkikierros Larnakassa – nähtävyyksiä ja ostoksia
  • Karpasia – villiaasien valtakunta
  • Snorklausretki kristallinkirkkaassa vedessä

Varmista paikkasi ja varaa retket jo etukäteen ennen matkaa!

Tutustu saareen vuokra-autolla
Vuokraa auto muutamaksi päiväksi, ja koe vapaus. Voit käydä taitelijakylissä ja viinibodegoissa tai löytää itsesi ihanilta luonnonrannoilta. Matkalla Pafokseen, voit pysähtyä Petra tou Romioun rantakallioilla, jossa legendan mukaan Afrodite nousi ylös merestä. Kysy oppailta lisää vinkkejä!
Lue lisää autonvuokrauksesta Finnmatkojen kautta.» 

Voit myös yhdistää aurinkolomaasi TEMAn autoiluloman Kyproksella – mielenkiintoinen viikko autoillen omin päin ja yöpyen etukäteen varatuissa hotelleissa.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Larnakaan n. 4 t 15 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Larnakan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Fig Tree Bayssa kestää n. 1 tunnin. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. 

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–3 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit