Finnmatkojen Fig Tree Bay

Fig Tree Bay

Fig Tree Bay (joka myös Protaraksena tunnetaan) sekä muutaman kilometrin päässä sijaitseva Perneran alue ovat mainio yhdistelmä matalia hiekkarantoja, terasseja, pikkukauppoja ja hotelleja, joista löydät paljon palveluja jo itse hotellialueelta. Valikoimassamme on mm. Blue Village perheille, Blue Couples -hotelli ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä hotelleja Parhaalla paikalla -luokasta.   Lue lisää

Fig Tree Bay (joka myös Protaraksena tunnetaan) sekä muutaman kilometrin päässä sijaitseva Perneran alue ovat mainio yhdistelmä matalia hiekkarantoja, terasseja, pikkukauppoja ja hotelleja, joista löydät paljon palveluja jo itse hotellialueelta. Valikoimassamme on mm. Blue Village perheille, Blue Couples -hotelli ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä hotelleja Parhaalla paikalla -luokasta.  

Sekä Fig Tree Bay että Pernera sijaitsevat useasta pienestä kylästä koostuvalla rannikkoalueella rauhallisten, matalien ja kirkasvetisten hiekkarantojen äärellä. Maisemaa kehystävät rantojen aurinkovarjot, tavernat ja vehreys. Fig Tree Bayn pääkadun varrella on monia kansainvälisiä ravintoloita, muutamia kyproslaisia tavernoita, kahviloita, musiikkibaareja ja kauppoja.

Pernera
Kaunis rantakatu yhdistää Fig Tree Bayn ja muutaman kilometrin päässä sijaitsevan Perneran alueen. Täältä löytyy myös upeita rantoja ja lahdenpoukamia. Ravintoloita on paljon ja sporttibaarejakin alueella muutama. 

Blue Village aivan rannalla
Jos kaipaat täyden palvelun lomaa rannalla kuntoilumahdollisuuksineen, lastenkerhoineen ja viihdeohjelmineen, suosittelemme Blue Village -hotelli Nausicaa Beachia, joka sijaitsee vehreällä niemellä, keskellä Fig Tree Bayn kylää. 

Aikuisten kesken
Jos matkustatte ilman lapsia, suosittelemme vilkaisemaan tarkemmin Blue Couples Atlantica Sea Breeze -hotellia Perneran alueella. Hotelli sijaitsee meren äärellä ja sen harkitut yksityiskohdat luovat todella rentouttavan ilmapiirin. 

Suosittelemiamme retkiä

  • Kaupunkikierros Larnakassa – nähtävyyksiä ja ostoksia
  • Karpasia – villiaasien valtakunta
  • Snorklausretki kristallinkirkkaassa vedessä

Tutustu saareen vuokra-autolla
Vuokraa auto muutamaksi päiväksi, ja koe vapaus. Voit käydä taitelijakylissä ja viinibodegoissa tai löytää itsesi ihanilta luonnonrannoilta. Matkalla Pafokseen, voit pysähtyä Petra tou Romioun rantakallioilla, jossa legendan mukaan Afrodite nousi ylös merestä. Kysy oppailta lisää vinkkejä!
Lue lisää autonvuokrauksesta Finnmatkojen kautta.»

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Larnakaan n. 4 t 15 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Larnakan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Fig Tree Bayssa kestää n. 1 tunnin. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit