Finnmatkojen Nausicaa Beach FFFF

Nausicaa Beach FFFF

Koko perheelle sopivat tilavat huoneistot

Hinta alk.
444 e 844 e
29.08.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Village Nausicaa Beach sijaitsee niemellä, jota ympäröi turkoosinsininen Välimeri. Täällä koko perhe pääsee nauttimaan niin aktiviteeteista kuin rentoutumisesta. Fig Tree Bayn keskusta ja hieno hiekkaranta sijaitsevat kävelyetäisyydellä, joten sijainti on täydellinen. Näytä lisää
Hinta alk.
444 e 844 e
29.08.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Village Nausicaa Beach sijaitsee niemellä, jota ympäröi turkoosinsininen Välimeri. Täällä koko perhe pääsee nauttimaan niin aktiviteeteista kuin rentoutumisesta. Fig Tree Bayn keskusta ja hieno hiekkaranta sijaitsevat kävelyetäisyydellä, joten sijainti on täydellinen.

Nausicaa Beachilla on pieni kivikkoranta sekä kallioranta, jolta puiset portaat johtavat alas mereen. Voit myös kulkea meren rantaa myötäilevää polkua pitkin Fig Tree Bayn hienohiekkaiselle rannalle, joka sijaitsee muutaman sadan metrin päässä hotellilta.

Blue Village – urheilullisempi kuin koskaan
Hotellialueella on kaksi uima-allasta, joista valita. Liukumäellä varustetussa lastenaltaassa on katos suojaamassa auringolta, ja puutarhasta löytyy myös leikkipaikka.

Nausicaa Beach -hotellilla on:

  • Jumppatunteja tunnetulla Les Mills -konseptilla
  • Vesijumppaa, jalkapalloa ja lentopalloa
  • Uimakoulu lapsille ja kroolauskirssi aikuisille keskikesällä
  • Kaksi suurta uima-allasta
  • Tenniskenttä ja kuntosali
  • Jacuzzi ja sauna
     

Huippuarvosanat saanut keittiö
Kyproslaisina iltoina tarjolla voi olla vaikkapa grillattua halloumjuustoa ja lihaa marinoituna punaviinissä korianterin kera. Voit varata aamiaispöydän lisäksi puolihoidon (sis. aamiais- ja päivällispöydän). Vaivattomin ja mukavin vaihtoehto on tietenkin All Inclusive, johon sisältyy aterioiden lisäksi myös jäätelö ja juomat.

Alle 13-vuotiaiden ateriat ovat maksuttomia, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon. Lapsille on ravintolassa aivan oma noutopöytänsä, Children´s Corner.

Thea´s Coffee Shop & Juice Baarista voit ostaa hyvää kahvia, mehuja ja jugurtteja.  

Tilaa suuremmallekin perheelle
Hotellissa on huoneistoja, joissa on tilaa parhaimmillaan jopa 7 hengelle. Kun haluat asumiselta jotain ekstraa, voit varata huoneiston, johon kuuluu oma pieni uima-allas, jacuzzi ja pikkuinen puutarha.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje