Finnmatkojen Blue Village Family Life Nausicaa Beach FFFF

Blue Village Family Life Nausicaa Beach FFFF

Raikas ja uudistettu hotelli koko perheelle

Hinta alk.
721 e 1 061 e
16.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Kesällä 2016 Fig Tree Bayssa sijaitseva Blue Village Family Life Nausicaa Beach paljastaa aivan uuden ilmeensä uudistettuine huoneistoineen ja uusine allasalueineen. Voit varat huoneiston, jossa on tilaa jopa 7 hengelle ja jonka hintaan sisältyy All Inclusive. Näytä lisää
Hinta alk.
721 e 1 061 e
16.05.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Kesällä 2016 Fig Tree Bayssa sijaitseva Blue Village Family Life Nausicaa Beach paljastaa aivan uuden ilmeensä uudistettuine huoneistoineen ja uusine allasalueineen. Voit varat huoneiston, jossa on tilaa jopa 7 hengelle ja jonka hintaan sisältyy All Inclusive.

Uudistettujen huoneistojen, allasalueen ja ravintoloiden lisäksi voit lomallasi käyttää uuden ja raikkaan span ja kuntosalin palveluita. 

Blue Village Family Life – parempi kuin koskaan!

  • Bamse Club, @611 ja The Hangout – maksuttomia aktiviteetteja!
  • Les Mills -liikuntatunteja
  • Buffetpöydät aikuisille ja lapsille ja à la carte paikallisin herkuin
  • Palvelu-ja aktiviteettitiimimme paikalla päivittäin

Meri lähellä
Nausicaa Beach sijaitsee kauniilla paikalla niemellä ja sen suurelta allasalueelta avautuu näköala merelle. Merta myötäilevää polkua pitkin pääset kätevästi kulkemaan muutaman sadan metrin matkan Fig Tree Bayn keskustaan ja hiekkarannalle. Hotellilla on kallioranta, josta johtaa portaat alas mereen sekä pieni kiviranta.

Tilaa suuremmallekin perheelle
Suurin osa huoneistoista tullaan uudistamaan kesäksi. Myös aiemmin uusitut huoneistot saavat raikkaan ilmeen uudella ja modernilla sisustuksella. Huoneistoissa on tilaa kaiken kokoisille perheille. Neljälle hengelle tarkoitetuista yksiöistä seitsemälle sopiviin kolmioihin. Lisäksi voit valita mieleisesi: parveke, suurempi parveke vai maaterassi?  

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, All Inclusive.

 

Sulje