Finnmatkojen Agia Napa

Agia Napa

Agia Napassa nautit niin rennosta perhelomasta, ihanista iltakävelyistä kuin vauhdikkaasta iltaelämästä. Täällä voit myös vaeltaa, pyöräillä tai vain nauttia kauniista rannoista. Valikoimassamme on mm. perhehotelleja täynnä aktiviteetteja ja pieniä kodikkaita hotelleja. Useimmat hotellimme sijaitsevat upeilla rantapaikoilla.  Lue lisää

Agia Napassa nautit niin rennosta perhelomasta, ihanista iltakävelyistä kuin vauhdikkaasta iltaelämästä. Täällä voit myös vaeltaa, pyöräillä tai vain nauttia kauniista rannoista. Valikoimassamme on mm. perhehotelleja täynnä aktiviteetteja ja pieniä kodikkaita hotelleja. Useimmat hotellimme sijaitsevat upeilla rantapaikoilla. 

Agia Napan hiekkarannat kuuluvat saaren parhaimpiin – ja lapsiystävällisimpiin. Matalat, kullankeltaiset hiekkarannat reunustavat poukamia kalasataman molemmin puolin. Voit kävellä koko matkan meren rantaa myötäilevää rantakatua, joka ajoittain kapenee pieneksi poluksi.

Baarikatuja ja rauhallisempia raitteja

Vanhan venetsialaisen luostarin ympärillä olevat korttelit ovat kesän kuumimpana sesonkina baari- ja klubielämän keskus. Kalasataman ympäristö on kuitenkin rauhallisempi ja täällä voit nauttia tuoretta kalaa alueen ravintoloissa. Ja vain vartin kävelymatkan päässä olet jo rannalla, jossa kuulet pelkästään aaltojen kohinaa. 

Perhehotelli hyvällä paikalla
Lasten kanssa matkustaville löytyy niin lomakyliä aktiviteetteineen kuin pienempiä huoneistohotelleja.

  • Blue Star Atlantica Sungarden tarjoaa rauhallisen sijainnin, upeat näköalat, perheaktiviteetteja, viini- ja kahvibaari TASTEn ja alueita rentoutumiseen. All Inclusive sisältyy hintaan.
  • Simos Magic Beach – perheen pyörittämä huoneistohotelli rantakadulla

Hotelleja aikuiseen makuun
Ilman lapsia matkustaville suosittelemme seuraavia hotelleja:

  • Melpo-Antia – lähellä iltaelämää. Hotellilla on uima-allas, oma lounge ja musiikkibaari. Maksuton WiFi.
  • Limanaki Beach Hotel lähellä sekä kalasatamaa että rantaa. Sopii niin pariskuntien kuin kaveriporukoiden lomailuun

Mielenkiintoisia retkiä

  • Kaupunkikierros Larnakaan – nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia
  • Patikointia kauniilla Troodosvuorilla
  • Snorklausretki kristallinkirkkaissa vesissä

Varmista paikkasi ja varaa retket jo etukäteen ennen matkaa!

Tutustu saareen vuokra-autolla
Vuokra-autolla kierrellessäsi huomaat nopeasti että Kyproksella on rantojen lisäksi viinitarhoja, taiteilijakyliä ja pieniä maatiloja, joilla myydään omia tuotteita. Oppailta saat hyviä reittivinkkejä! Lue lisää autonvuokrauksesta Kyproksella

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Larnakaan n. 4 t 15 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Larnakan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Agia Napassa kestää n. 45 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit