Finnmatkojen Agia Napa

Agia Napa

Agia Napassa voit nauttia niin rennosta perhelomasta, ihanista iltakävelyistä kuin vauhdikkaasta iltaelämästä. Täällä voit myös vaeltaa, pyöräillä tai viettää aurinkolomaa kauniilla rannoilla.   Valikoimassamme on lomahotelleja täynnä aktiviteetteja kuin pieniä kodikkaita hotelleja. Useimmat sijaitsevat rannalla.  Lue lisää

Agia Napassa voit nauttia niin rennosta perhelomasta, ihanista iltakävelyistä kuin vauhdikkaasta iltaelämästä. Täällä voit myös vaeltaa, pyöräillä tai viettää aurinkolomaa kauniilla rannoilla.   Valikoimassamme on lomahotelleja täynnä aktiviteetteja kuin pieniä kodikkaita hotelleja. Useimmat sijaitsevat rannalla. 

Agia Napan hiekkarannat kuuluvat saaren parhaimpiin – ja lapsiystävällisimpiin. Matalat, kullankeltaiset hiekkarannat reunustavat poukamia kalasataman molemmin puolin. Voit kävellä koko matkan meren rantaa myötäilevää rantakatua, joka ajoittain kapenee pieneksi poluksi.

Baarikatuja ja rauhallisempia raitteja

Vanhan venetsialaisen luostarin ympärillä olevat korttelit ovat kesän kuumimpana sesonkina baari- ja klubielämän keskus. Kalasataman ympäristö on kuitenkin rauhallisempi ja täällä voit tilata tuoretta kalaa alueen ravintoloissa. Ja vain vartin kävelymatkan päässä olet jo rannalla, jossa kuulet pelkästään aaltojen kohinaa. 

Perhehotelleja ja hotelleja aikuiseen makuun

 • Blue Star Atlantica Sungarden – rauhallinen sijainti, upea näköala merelle, uima-altaita, perheaktiviteetteja sekä rauhallisia alueita. All Inclusive sisältyy hintaan.
 • Scene-hotelli Melpo-Antia ilman lapsia matkustaville aikuisille. Lähellä iltaelämää, mutta itse hotellilla on lounge, uima-allas ja baari, jossa soitetaan musiikkia. Maksuton WiFi.
 • Limanaki Beach, uudistettu nykyaikaiseen tyyliin, sijainti aivan sataman ja Limanaki Beachin tuntumassa.  

 

Mielenkiintoisia retkiä

 • Kaupunkikierros Larnakaan nähtävyyksin ja ostosmahdollisuuksin
 • Patikointia kauniilla Troodosvuorilla
 • Snorklausretki kristallinkirkkaissa vesissä


Tutustu saareen vuokra-autolla

Mikäli mieluummin kiertelet lomallasi omin päin, onnistuu autonvuokraus vaivattomasti ennen lomaa. Lue lisää autonvuokrauksesta Kyproksella » Kyproksen kauniit näköalat, pienet kylät, viinitarhat sekä nähtävyydet ovat mukavaa vaihtelua rantapäiville. Kysy oppailta hyviä retkivinkkejä.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Larnakaan n. 4 t 15 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Larnakan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Agia Napassa kestää n. 45 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit

  • Agia Napa

  Melpo Antia FFFF

  Kiva allasalue ja modernit huoneistot

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 7,9 /10
  Rantaan 650 m
  Keskustaan 550 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 23.05.2015 8 päivää
  625 e 605 e
  VARAA NYT
 • Parhaalla paikalla
  • Agia Napa

  Limanaki Beach Hotel FFFF

  Kivenheiton päässä Agia Napan satamasta ja rannasta

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 8,3 /10
  Rantaan 80–140 m
  Keskustaan 800 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 23.05.2015 8 päivää
  734 e 714 e
  VARAA NYT