Splash
Hotelli ja vesipuisto

Panthea FFF+

Vesipuisto, aktiviteetteja sekä All Inclusive lisäpalveluna

Agia Napassa sijaitsevan huoneistohotelli Panthean vesipuisto sopii koko perheelle. Puistossa on vesiliukumäkiä ja merirosvolaiva lastenaltaassa. Hotellilla järjestetään myös viihdeohjelmaa iltaisin. Panthea on todellinen Splash-paratiisi monine urheiluaktiviteetteineen vauhdikkaille perheille! Lue lisää

Agia Napassa sijaitsevan huoneistohotelli Panthean vesipuisto sopii koko perheelle. Puistossa on vesiliukumäkiä ja merirosvolaiva lastenaltaassa. Hotellilla järjestetään myös viihdeohjelmaa iltaisin. Panthea on todellinen Splash-paratiisi monine urheiluaktiviteetteineen vauhdikkaille perheille!

Pantheassa asut jossain sen kaikkiaan 28 kaksikerroksesta rakennuksesta, joita ympäröi vehreä puutarha. Vastaanotto, ravintola ja baari sijaitsevat sisääntulokerroksessa keskellä tätä Panthean kylämäistä aluetta.

Vesipuisto ja muita aktiviteetteja
Panthean vesipuistossa voit ottaa rennosti vaikkapa Lazy Riverissä tai aaltoaltaassa. Tai kokeile vesiliukumäkeä, jonka putkessa kieput kohti allasta täydessä pimeydessä.


Mikäli haluat rentoutua ilman kastumista, tässä pari ehdotusta:
  • Ota matsi tennistä ja hio syöttöäsi pelikaverin kanssa
  • Haasta naapurit koripallo-otteluun tai erään petankkia
  • Lähde kävelylle meren rantaa kulkevaa kävelytietä pitkin kohti Agia Napan satamaa ja Grecian Bayn rantaa

  • Osallistu hotellin viitenä päivän viikossa järjestettäviin aktiviteetteihin, joita on tarjolla toukokuun puolivälistä lähtien


Kokkaa itse tai varaa ateriat
Pantheassa on valittavana useita ateriavaihtoehtoja, kuten esimerkiksi All Inclusive. Lapset 12-vuotiaaksi asti syövät ilmaiseksi, kun All Inclusive varataan vanhemmille etukäteen.
Mikäli varaat aamiaispöydän tai puolihoidon (sis. aamiaisen ja lounaan/päivällisen), lapset 12-vuotiaaksi asti saavat vastaavan ateriapaketin puoleen hintaan.

Mikäli hotellissa ei ole riittävästi ateriat varanneita asiakkaita, tarjotaan ateriat ruokalistalta noutopöydän sijaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje

Tietoa Splashista

Uimavalvoja paikalla 10-18
Liukumäkien määrä 9

Suosituimmat hotellit