Finnmatkojen Melpo Antia FFFF
Parhaalla paikalla

Melpo Antia FFFF

Kiva allasalue ja modernit huoneistot

Hinta alk.
505 e 630 e
29.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Huoneistohotelli Melpo-Antia sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Grecian Bay -rannalta. Täällä asut lähellä sekä iltaelämää että Agia Napan satamaa, mutta hotellin altaalla voit kuitenkin viettää rentouttavaa lomapäivää kaikessa rauhassa. Näytä lisää
Hinta alk.
505 e 630 e
29.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Huoneistohotelli Melpo-Antia sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Grecian Bay -rannalta. Täällä asut lähellä sekä iltaelämää että Agia Napan satamaa, mutta hotellin altaalla voit kuitenkin viettää rentouttavaa lomapäivää kaikessa rauhassa.

Melpo Antiassa asut joko Melpo Residence- tai Antia Residence-osassa. Molemmat alueet on uudistettu hiljattain, mutta Melpo Residencen superiorhuoneissa on myös uudet huonekalut. 

Melpo Residence
Modernit ja tyylikkäät huoneistot sijaitsevat aurinkotuolein ja valkein aurinkovarjoin kalustetun uima-altaan ympärillä. Altaan äärellä sijaitsevassa ravintolassa tarjoillaan etukäteen varatut ateriat. Allasalueella on uima-altaaseen integroitu jacuzzi.

Antia Residence    
Huoneistot sijaitsevat kahdessa erillisessä rakennuksessa. Antian puolella sijaitsee The Bakery Co – ruokakauppa, jossa on myynnissä mm. tuoretta leipää, mehuja ja välipaloja. Täällä on myös italialainen jäätelö-/kahvibaari.

Frankie's Bar ja Harmony Spa
Kun haluat rentoutua, varaa Harmony Spasta jokin monista hoitovaihtoehdoista. Rentoon ja mukavaan lomaan voit varata etukäteen aamiaisen, puolihoidon (lounas tai päivällinen) tai All Inclusiven lisäpalveluna. Ateriat tarjoillaan noutopöydästä, jossa tarjolla on Välimeren inspiroimia herkkuja; usein järjestetään myös erityisiä teema- ja grilli-iltoja. Hotellin asukkaat saavat lisäksi alennusta à la carte -ravintola Frankie's Bar & Grillistä, jonka ulkoterassi on Nissi Avenyn puolella. 

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje