Finnmatkojen Melpo Antia FFFF

Melpo Antia FFFF

Kiva allasalue ja modernit huoneistot

Huoneistohotelli Melpo-Antia sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Grecian Bay -rannalta. Tässä Scene-hotellissa asut lähellä sekä iltaelämää että Agia Napan satamaa, mutta hotellin altaalla voit kuitenkin viettää rentouttavaa lomapäivää kaikessa rauhassa. Näytä lisää

Huoneistohotelli Melpo-Antia sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Grecian Bay -rannalta. Tässä Scene-hotellissa asut lähellä sekä iltaelämää että Agia Napan satamaa, mutta hotellin altaalla voit kuitenkin viettää rentouttavaa lomapäivää kaikessa rauhassa.

Melpo Antiassa asut joko Melpo Residence- tai Antia Residence-osassa. Molemmat alueet on uudistettu hiljattain, mutta Melpo on tasokkaampi ja siellä sijaitsevat myös superiorhuoneistot. 

Melpo Residence
Modernit ja tyylikkäät huoneistot sijaitsevat aurinkotuolein ja valkein aurinkovarjoin kalustetun uima-altaan ympärillä. Altaan äärellä sijaitsevassa ravintolassa tarjoillaan etukäteen varatut ateriat. Allasalueella on uima-altaaseen integroitu jacuzzi.

Antia Residence    
Huoneistot sijaitsevat kahdessa erillisessä rakennuksessa. Antian puolella sijaitsee The Bakery Co – ruokakauppa, jossa on myynnissä mm. tuoretta leipää, mehuja ja välipaloja. Täällä on myös italialainen jäätelö-/kahvibaari.

A la carte Frankie's Bar & Grillissä
Voit varata etukäteen aamiaisen, puolihoidon (lounas tai päivällinen) tai All Inclusiven lisäpalveluna. Ateriat tarjoillaan noutopöydästä, jossa tarjolla on Välimeren inspiroimia herkkuja; usein järjestetään myös erityisiä teema- ja grilli-iltoja. Hotellin asukkaat saavat lisäksi alennusta à la carte -ravintola Frankie's Bar & Grillistä, jonka ulkoterassi on Nissi Avenyn puolella. 

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje