Scene
Aurinkoista kaupunkiloman tunnelmaa

Melpo-Antia FFFF

Rento tunnelma – lähellä keskustaa ja merta

Melpo-Antian keskeinen sijainti antaa oivan mahdollisuuden tutustua Agia Napan huvielämään ja klubeihin sekä ostospaikkoihin. Lisäksi sekä satama kalaravintoloineen että hieno Grecian Bayn ranta ovat molemmat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Lue lisää

Melpo-Antian keskeinen sijainti antaa oivan mahdollisuuden tutustua Agia Napan huvielämään ja klubeihin sekä ostospaikkoihin. Lisäksi sekä satama kalaravintoloineen että hieno Grecian Bayn ranta ovat molemmat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Hotelli on lähellä kaikkea, mutta ei sijaitse kuitenkaan nuorekkaalla bilekadulla, joten pääset rauhoittumaan hotellissa. Alueella on ruokakauppa, Frankie's Bar & Grill sekä oleiluun soveltuva baari.

Melpo ja allasalue
Huoneistot sijaitsevat kahdessa osassa. Melpo on rakennettu allasalueen ympärille, ja osasta huoneistoja on näkymä altaalle. Allasnäkymän voit varata lisämaksusta. Huoneistot ovat valoisia ja tyylikkäitä. Erityisen mukavasti lomailet, kun varaat superiorhuoneiston.

Uima-altaassa on erillinen jacuzziosa, jossa on tilaa kahdeksalle.

Antia ja Bakery Co
Antian huoneistot sijaitsevat kahdessa erillisessä rakennuksessa Melpon vieressä. Antian puolella sijaitsee myös The Bakery Co – ruokakauppa, jossa on myynnissä mm. tuoretta leipää, välipaloja ja mehuja sekä italialainen jäätelö-/kahvibaari.

À la carte tai etukäteen varatut ateriat?
Istahda varjoon altaan äärellä olevaan ravintolaan, jossa tarjoillaan etukäteen varatut ateriat. Aamiainen, puolihoito (lounas tai päivällinen) tai All Inclusive on varattavissa etukäteen lisämaksusta. 

Nissi Avenyn puoleisen à la carte -ravintola Frankie's Bar & Grillin avokeittiössä voit nähdä kokkien valmistavan pizzoja, pastaa ja salaatteja.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje
Rantaan 650 m
Keskustaan 550 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
7,8 / 10

Asiakasarvio

Huone 8,4
Hotellipalvelu 7,8
Ruoka 7,2
Päivitetty: 21.10.2014. Perustuu 203 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit

  • Kesä 2014

  Panthea FFF+

  Vesipuisto, aktiviteetteja sekä All Inclusive lisäpalveluna
 • Parhaalla paikalla

  • Kesä 2014
  • Kesä 2015

  Limanaki Beach Hotel FFFF

  Viihtyisä sijainti lähellä Agia Napan satamaa ja rantaa
 • Parhaalla paikalla

  • Kesä 2014

  Napa Plaza FFFF

  Moderni, trendikäs hotelli Agia Napan pääkadulla