BlueVillage
Parasta lomaa - aivan rannalla

Callisto FFFF

Paras perhevalinta Agia Napassa

Huoneistohotelli Blue Village Callistossa sinä ja perheesi voitte viettää rantaelämää, osallistua eri allasaktiviteetteihin ja viihtyä iltaesitysten parissa, ja tavata tietenkin myös Bamsen. Lisämukavuutta lomallesi tuo All Inclusive -mahdollisuus. Lue lisää

Huoneistohotelli Blue Village Callistossa sinä ja perheesi voitte viettää rantaelämää, osallistua eri allasaktiviteetteihin ja viihtyä iltaesitysten parissa, ja tavata tietenkin myös Bamsen. Lisämukavuutta lomallesi tuo All Inclusive -mahdollisuus.

Täällä on tarjolla monenkokoisia huoneistoja, osassa jopa oma uima-allas, ja suurimmissa on tilaa kahdeksalle. Premiumhuoneet ovat erityisen hyvin varusteltuja.

Useita uima-altaita, aktiviteetteja ja iltaesityksiä

Blue Village Callistossa on:

  • Suuri uima-allas, joka on jaettu kolmeen alueeseen: yksi osa on varattu aktiviteeteille, toisessa uidaan ja lapsille on tietysti omansa vesiliukumäkineen
  • Polskutteluallas, jossa on auringolta suojaava katos
  • Yksi allas alueella, jossa useimmat suuret huoneistot sijaitsevat
  • Spa-osasto, kuntoiluhuone ja sisäuima-allas
  • Aktiviteetteja, kuten vesijumppaa ja allastoimintaa
  • Mahdollisuus pelata tennistä ja pallopelejä
  • Pohjoismaalaisten artistien show-esityksiä

... ja paljon muuta

Bamseklubi ja uimakoulu

Bamseklubissa nuoremmat lapset voivat osallistua Bamsejumppaan. Lapsille järjestetään lastenkerhon lisäksi myös uimakoulutoimintaa suomenkielisten koulutettujen ohjaajien johdolla.

Blue Village -aktiviteetit, Bamsekerho ja viihdetoimintaa järjestetään hotellissa ajalla 14.4.–13.11.

Mamma Boot Camp
Kesällä voivat pikkulasten äidit suunnata Kyproksen Blue Villageihin kuntoilulomalle testaamaan Mamma Boot Campia. Olga Rönnbergin laatimat tunnit vetää koulutettu henkilökuntamme.  

Vinkkejä ruokailuun
Voit varata etukäteen joko aamiaispöydän, puolihoidon (sis. aamiais- ja lounas- tai päivällispöydän) tai All Inclusiven (jossa myös jäätelö ja juomat sisältyvät hintaan). Alle 12-vuotiaiden ateriat ovat maksuttomia, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaavat ateriat ennakkoon.

Kävelymatkan päässä keskustasta
Kuten kaikki Blue Village -lomakylät, myös Callisto sijaitsee aivan rannalla. Agia Napan satamaan ja sen kalaravintoloihin on rantaa myötäilevää kävelytietä vain noin 20 minuutin kävelymatka.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huoneistotyypissä, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit