Anthea FF

Nuorison suosikki

Huoneistohotelli Antheassa asut Agia Napassa lähellä lähes kaikkea. Sekä ranta että vilkas iltaelämä baareineen, ravintoloineen ja diskoineen ovat mukavan kävelymatkan päässä. Valitse Anthea, kun sijainti on hotellin tasoa tärkeämpää. Lue lisää

Huoneistohotelli Antheassa asut Agia Napassa lähellä lähes kaikkea. Sekä ranta että vilkas iltaelämä baareineen, ravintoloineen ja diskoineen ovat mukavan kävelymatkan päässä. Valitse Anthea, kun sijainti on hotellin tasoa tärkeämpää.

Huoneistorakennusten välissä sijaitsevat kaksi uima-allasta houkuttelevat virkistäviin pulahduksiin, rentouttavaan hetkeen aurinkotuolissa tai uimapatjalla altaassa.

Tekemistä
Antheassa on ravintola ja aina suosittu allasbaari, jossa voit nauttia kevyen lounaan, lasillisen virkistävää juomaa tai vaikkapa jäätelön.

Allasbaarissa on myös biljardipöytä, jonka äärellä voit haastaa ystäväsi kaksintaisteluun. Anthealla on myös pieni jalkapallokenttä ja pingispöytä.

Menoa ja tunnelmaa
Kesäkuukausina Antheassa on kansainvälinen ilmapiiri, paljon nuoria asukkaita ja varsin vilkas iltaelämä.

Vaatimattomat huoneistot
Huoneistot, jotka vaihtelevat niin kooltaan kuin tyyliltäänkin, ovat jo hieman kuluneita ja niissä on tummat puiset kalusteet.

Aamukahvi on varattavissa etukäteen lisämaksusta.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje

Suosituimmat hotellit

  • Kesä 2014

  Panthea FFF+

  Vesipuisto, aktiviteetteja sekä All Inclusive lisäpalveluna
 • Parhaalla paikalla

  • Kesä 2014

  Limanaki Beach Hotel FFFF

  Viihtyisä sijainti lähellä Agia Napan satamaa ja rantaa
 • Parhaalla paikalla

  • Kesä 2014

  Napa Plaza FFFF

  Moderni, trendikäs hotelli Agia Napan pääkadulla