Votsalakia

Rauhallinen Votsalakia sijaitsee lahden rannalla Samoksen etelärannikolla. Täällä asut lähellä luontoa, kylässä on noin kymmenkunta tavernaa, muutama pikkukauppa ja pitkä hiekka- ja pikkukiviranta. Suosikkihotellisi voit löytää esimerkiksi Perhelöytö- tai Rauhallinen keidas -hotelliemme joukosta. Lue lisää

Rauhallinen Votsalakia sijaitsee lahden rannalla Samoksen etelärannikolla. Täällä asut lähellä luontoa, kylässä on noin kymmenkunta tavernaa, muutama pikkukauppa ja pitkä hiekka- ja pikkukiviranta. Suosikkihotellisi voit löytää esimerkiksi Perhelöytö- tai Rauhallinen keidas -hotelliemme joukosta.

Useita kilometrejä pitkällä Votsalakian rannalla on viihtyisiä ja vaatimattomia pieniä kahviloita ja tavernoita, joissa voit syödä miekkakalaa, mustekalaa, souvlakia sekä lampaanjuustosalaattia.

Patikoi tai pyöräile pinjametsässä lammaslaumojen keskellä
Taustalla, saaren sisäosissa kohoaa mahtavia, paljashuippuisia vuoria. Alhaalla merenrannalla luonto on sitäkin vehreämpää vihreine palmuineen ja plataaneineen. Voit tehdä ihania patikkaretkiä tai pyöräillä pinjametsissä ja viljelysmailla, lammaslaumojen ja sitruuna- ja oliivilehtojen keskellä.

Suosittuja hotelleja

  • Perhelöytö: Alexandra, jossa tilavat huoneistot
  • Rauhallinen keidas: Livanina vehreässä puutarhassa


Rantaelämää Psili Ammosilla

Kolmen kilometrin päässä Votsalakiasta sijaitsee matala ja erittäin hieno Psili Ammosin hiekkaranta. Täällä voit loikoilla vuokraamassasi aurinkotuolissa ja nauttia lounasta pienessä uima-altaalla varustetussa rantakahvilassa.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Laivamatka Turkkiin sekä vierailu antiikinaikaisessa Efesoksen kaupungissa ja ostoksia Kusadasissa
  • Off road -ajelua jeepillä vuorilla
  • Päiväristeily auringosta ja uimisesta sekä grillilounaasta nauttien
  • Saarikierros, jossa koet kaikki Samoksen helmet yhdessä päivässä
  • Vaellusretkiä saaren kauneimpiin paikkoihin


Lue lisää retkiohjelmistostamme "Retket"-välilehdeltä.

Vaella TEMAn kanssa
Viikon pituinen TEMA-matka Vaellus Samoksella vie sinut vuoristomaisemiin ja vehreisiin laaksoihin. Yhdistä TEMA-matkaan viikko valitsemassasi Samoksen kohteessamme ja nauti näin sekä rantaelämästä että luontoelämyksistä!

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Samokselle n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Votsalakiassa kestää n. 1 t 15 min. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Votsalakiassa kestää n. 1 t 15 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit