Finnmatkojen Vathi

Vathi

Vathi on loistava matkakohde sinulle, joka haluat nauttia rantaelämästä, ostoksista ja yöelämästä sekä hitusesta kreikkalaista arkipäivää. Kaupunkia kutsutaan myös Samoksen kaupungiksi. Sen kaduilla leipomot ja puusepänverstaat sijaitsevat vieri vieressä modernien ravintoloiden kanssa. Hotellitarjonnastamme löytyy niin Parhaalla paikalla-, Pientä ja kodikasta- kuin All Inclusive Beach -hotelleja. Lue lisää

Vathi on loistava matkakohde sinulle, joka haluat nauttia rantaelämästä, ostoksista ja yöelämästä sekä hitusesta kreikkalaista arkipäivää. Kaupunkia kutsutaan myös Samoksen kaupungiksi. Sen kaduilla leipomot ja puusepänverstaat sijaitsevat vieri vieressä modernien ravintoloiden kanssa. Hotellitarjonnastamme löytyy niin Parhaalla paikalla-, Pientä ja kodikasta- kuin All Inclusive Beach -hotelleja.

Keskustan yläpuolella kohoaa rinteeseen vanha kaupunginosa Ano Vathi kapeine kujineen. Illan hämärtyessä kreikkalaisperheet nauttivat kaduilla päivällisiään retkipöytien ääressä, kun taas miehet kuluttavat aikaansa kahviloissa lautapelejä (tavli) pelaten ja makeaa kreikkalaista kahvia pienenpienistä kupeista hörppien.

Iltaelämää ja rantoja
Uudemmissa kaupunginosissa lähempänä merta ovat baarit trendikkäämpiä ja musiikki nykyaikaisempaa. Iltaelämä on melko rauhallista, tosin meno tiivistyy vilkkaimman matkailukauden aikana heinä-elokuussa. Vathissa on kolme pientä uima-rantaa ja pidempiä rantoja löydät muutaman kilometrin päästä kaupungin ulkopuolelta.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Laivamatka Turkkiin sekä vierailu antiikinaikaisessa Efesoksen kaupungissa ja ostoksia Kusadasissa
  • Saarikierros, jossa tutustut kyliin, temppeliin, luonnonlähteisiin ja viinitehtaaseen
  • Vaellusretkiä saaren kauneimpiin paikkoihin


TEMA-vaellus
Viikon pituinen TEMA-matka Vaellus Samoksella vie sinut vuoristomaisemiin ja vehreisiin laaksoihin. Yhdistä TEMA-matkaan viikko valitsemassasi Samoksen kohteessamme ja nauti näin sekä rantaelämästä että luontoelämyksistä!

Yhdistä Patmoksen saaren kanssa
Muistathan, että Samoksen viikon lomaan voit yhdistää toisen viikon Patmoksen naapurisaarella.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Samokselle n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Samoksen lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Vathissa kestää n. 25 min. Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Sulje

Suosituimmat hotellit