Finnmatkojen Pythagorion

Pythagorion

 Viehättävä Pythagorion tarjoaa useiden rantojen lisäksi pittoreskin satama-alueen, jonka ympärillä sijaitsee ravintoloita, baareja ja pikkukauppoja. Taustalla asuintalot kohoavat vehreiden kukkuloiden rinteille. Täällä sijaitsee hieno, perheille soveltuva Blue Village Doryssa Seaside, elegantti (ja lapsivapaa) Blue Couples sekä SuneoClub edullisella All Inclusivella.  Lue lisää

 Viehättävä Pythagorion tarjoaa useiden rantojen lisäksi pittoreskin satama-alueen, jonka ympärillä sijaitsee ravintoloita, baareja ja pikkukauppoja. Taustalla asuintalot kohoavat vehreiden kukkuloiden rinteille. Täällä sijaitsee hieno, perheille soveltuva Blue Village Doryssa Seaside, elegantti (ja lapsivapaa) Blue Couples sekä SuneoClub edullisella All Inclusivella. 

Antiikin matemaatikon ja filosofin Pythagoraan mukaan nimetty Pythagorion sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä lentokentältä. Iltaelämä on keskittynyt viihtyisän sataman ympärille, jossa on vieri vieressä kalastusveneitä, purjeveneitä ja kenties muutama ankkuroitu luksusjahtikin.

Useita rantoja
Pythagorionissa on kaksi pientä rantaa, yksi rantakadun molemmin puolin. Heti vanhan kyläkeskuksen länsipuolelta alkaa pitkä ranta, joka ulottuu lähes seitsemän kilometrin päähän. Ranta on jaettu useampiin pienempiin rantoihin kuten esim. pitkä Doryssa Bay ja hieno Potokaki Beach. Ja jos vuokraat polkupyörän tai auton pääset helposti myös vain noin seitsemän kilometrin päässä sijaitsevalle saaren hienoimmalle Psili Ammosin hiekkarannalle. Psili Ammosin rannalle pääset myös veneellä Pythagorionin satamasta.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Blue Village Doryssa Bay rannan äärellä kävelymatkan päässä Pythagorionista. Suuri allasalue, jumppaauseita ravintoloita sekä lapsille ja nuorille aktiviteetteja kuten Bamseklubi ja The Hangout
  • Blue Couples Proteas Blu Resort – kaikista huoneista on merinäköala
  • Suneo Club Hydrele Beach – edullinen vaihtoehto perheille


Mielenkiintoisia retkiä

  • Laivamatka Turkkiin sekä vierailu antiikinaikaisessa Efesoksen kaupungissa ja ostoksia Kusadasissa
  • Päiväristeily auringosta ja uimisesta sekä grillilounaasta nauttien
  • Saarikierros, jossa koet kaikki Samoksen helmet yhdessä päivässä

Vaella TEMAn kanssa
Viikon pituinen TEMA-matka Vaellus Samoksella vie sinut vuoristomaisemiin ja vehreisiin laaksoihin. Yhdistä TEMA-matkaan viikko valitsemassasi Samoksen kohteessamme ja nauti näin sekä rantaelämästä että luontoelämyksistä!

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Samokselle n. 3 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi. Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma taksi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.

Varaa bussikuljetus hotellille
Kuljetus Samoksen lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Pythagorionissa kestää n. 5 min. 
Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Lentokenttäbussi ei pääse Pythagorionissa hotellien eteen vaan loppumatka kävellään. Matkatavarat kuljetetaan lentokentältä hotelleille ja takaisin. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma taksikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma taksi 1–4 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), taksi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut taksiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Takseissa ei ole yleensä lasten turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

 

Sulje

Suosituimmat hotellit