Finnmatkojen Proteas Blu Resort FFFF+
Aikuisten kesken

Proteas Blu Resort FFFF+

Merinäköala kaikista huoneista

Hinta alk.
690 e 820 e
30.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Tasokkaassa Proteas Blu Resortissa asut aivan rannan äärellä. Hotelli sijaitsee yhdessä Pythagorionin itäpuolen pikkupoukamista. Kaikista huoneista on merinäköala. Voit varata sviitin omalla uima-altaalla. Hotelliin on 16 vuoden ikäraja. Näytä lisää
Hinta alk.
690 e 820 e
30.08.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Tasokkaassa Proteas Blu Resortissa asut aivan rannan äärellä. Hotelli sijaitsee yhdessä Pythagorionin itäpuolen pikkupoukamista. Kaikista huoneista on merinäköala. Voit varata sviitin omalla uima-altaalla. Hotelliin on 16 vuoden ikäraja.

Proteas Blu Resort sopii teille kahdelle, jotka kaipaatte rauhallista lomaa maustettuna ripauksella ylellisyyttä. Hotellin aurinkoterassilla on uima-allas ja baari, ja aivan hotellin edustalla on ranta.

Spa ja tennis sekä äyriäisiä
Proteas Blu Resort tarjoaa useita eri vaihtoehtoja auringossa oleilun vastapainoksi. Tässä muutama esimerkki hotellin palveluista:

  • Tenniskenttä
  • Spa-osasto hoitoineen, sauna ja jacuzzi
  • Kaksi ravintolaa ja kolme baaria

Suosittelemme myös à la carte -ravintolaa, josta avautuu kaunis näköala lahdelle ja vuorille. Täällä tarjoillaan myös mm. tuoreita äyriäisiä rannalla sijaitsevasta pikkuveneestä.

Puolihoito ja kreikkalaiset häät
Voit varata puolihoidon lisäpalveluna. Ateriat tarjoillaan pääravintola Panoramassa, jossa on kolmena iltana viikossa teemapäivällinen. Teemapäivällisillä on tarjolla äyriäisiä tai espanjalaisia herkkuja ja kolmannen teemapäivällisen yhteydessä on kreikkalaisten häiden innoittama show-esitys. Puolihoitoon sisältyy myös gaalaillallinen Panoramassa, joka sisältää kuuden ruokalajin kiinteän menyyn.  

Jos haaveilet romanttisista häistä rannalla, on Proteas Blu Resortilla oma hääsuunnittelija. Ota yhteys hotelliin hyvissä ajoin ennen matkaa saadaksesi lisätietoja mahdollisuudesta häiden viettoon hotellissa.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje