Samos

Vehreällä Samoksen saarella on sekä lomakyliä että pieniä, aitoja hotelleja. Saarella on noin 240 pientä ja suurempaa rantaa, vaelluspolkuja sekä viehättäviä kyliä, joissa viiniköynnökset kiemurtelevat ylös valkeaksi kalkittujen talojen seiniä.

Vehreällä Samoksen saarella on sekä lomakyliä että pieniä, aitoja hotelleja. Saarella on noin 240 pientä ja suurempaa rantaa, vaelluspolkuja sekä viehättäviä kyliä, joissa viiniköynnökset kiemurtelevat ylös valkeaksi kalkittujen talojen seiniä. Sulje
Arvioitu lentoaika: Samokselle n. 3 t 50 min Helsingistä

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Samos

 • Kokkari
  Kokkari
  Kokkari

  Kokkari

  Pieni Kokkarin kylä Samoksen pohjoispuolella huokuu aitoa vanhan kalastajakylän tunnelmaa ja viehättävyyttä. Valikoimassamme on hotelleja aina kodikkaista perheomistuksessa olevista huoneistohotelleista viidentähden Kalidon Palaceen. Useimmat hotelleista sijaitsevat pikkukivirannan ja kristallinkirkkaan Egeianmeren äärellä.

 • Pythagorion
  Pythagorion
  Pythagorion

  Pythagorion

  Viehättävä Pythagorion tarjoaa useiden rantojen lisäksi pittoreskin satama-alueen, jonka ympärillä sijaitsee ravintoloita, baareja ja pikkukauppoja. Taustalla asuintalot kipuavat vihreiden kukkuloiden rinteitä. Täällä sijaitsee hieno, perheille soveltuva Blue Village Doryssa Seaside, elegantti (ja lapsivapaa) Blue Couples sekä useita muita hotelleja.

 • Vathi
  Vathi
  Vathi

  Vathi

  Saaren suurimmassa kaupungissa on useita ravintoloita ja lukuisia pieniä rantoja. Täällä asut keskellä kreikkalaista arkipäivän elämää.

 • Votsalakia
  Votsalakia
  Votsalakia

  Votsalakia

  Rauhallinen kylä saaren etelärannikolla pitkine uimarantoineen, aitoine tavernoineen sekä vehreine maalaismaisemineen. Valikoimassamme on sekä Perhelöytö- että Rauhallinen keidas -hotelleja.

Sivun alkuun