Kokkari

Pieni Kokkarin kylä Samoksen pohjoispuolella huokuu aitoa vanhan kalastajakylän tunnelmaa – julkisivut ovat valkoisia ja ovet sinisiä, aivan kuten maisemakortissa. Täällä on pitkä ja tilava pikkukiviranta, pieniä kauppoja sekä useita viihtyisä tavernoita. Useat hotelleistamme kuuluvat Pientä ja kodikasta -luokkaan ja muodostuvat tänäkin kesänä monien uusiksi suosikeiksi.  Lue lisää

Pieni Kokkarin kylä Samoksen pohjoispuolella huokuu aitoa vanhan kalastajakylän tunnelmaa – julkisivut ovat valkoisia ja ovet sinisiä, aivan kuten maisemakortissa. Täällä on pitkä ja tilava pikkukiviranta, pieniä kauppoja sekä useita viihtyisä tavernoita. Useat hotelleistamme kuuluvat Pientä ja kodikasta -luokkaan ja muodostuvat tänäkin kesänä monien uusiksi suosikeiksi. 

Kokkari on aina toiminut kalastajakylänä, joka sijaitsee suojaisassa poukamassa niemenkärjessä, keskellä pikkukivirantaa ja luonnonsatamaa. Yksinkertaiset kreikkalaiset asuintalot ovat vielä jäljellä modernien hotellien ja rantakahviloiden välissä. Kylässä kaikki löytyy mukavasti läheltä.

Lähellä kalasatamaa

Rantakadun varrella on runsaasti baareja, ravintoloita ja kauppoja. Pienen kalasataman viereisen kylätorin ympäristöstä löytyvät Kokkarin viehättävimmät osat kapeine kujineen, valkoiseksi kalkittuine taloineen, viiniköynnöksineen ja puutuoleilla sisustetuin tavernoineen. Vesi on täällä kristallinkirkasta, kilometrien pituisen pikkukivistä koostuvan rannan ansiosta. Monet tulevatkin tänne snorkkelin ja maskin kanssa. 

Kodikkaita hotelleja
Nafsika-, Lambros-, Lefteris- ja La Plage-hotellit olemme luokitelleet Pientä ja kodikasta -hotelleiksi lämpimän ja kodikkaan tunnelmansa vuoksi – juuri sen, mistä kreikkalaiset hotellit ovat tunnettuja. Yksinkertaista, hyvin hoidettua ja rentoa.   

Mielenkiintoisia retkiä

  • Laivamatka Turkkiin sekä vierailu antiikinaikaisessa Efesoksen kaupungissa ja ostoksia Kusadasissa
  • Saarikierros, jossa tutustut kyliin, temppeliin, luonnonlähteisiin ja viinitehtaaseen
  • Vaellusretkiä saaren kauneimpiin paikkoihin


Vaella TEMAn kanssa
Viikon pituinen TEMA-matka Vaellus Samoksella vie sinut vuoristomaisemiin ja vehreisiin laaksoihin. Yhdistä TEMA-matkaan viikko valitsemassasi Samoksen kohteessamme ja nauti näin sekä rantaelämästä että luontoelämyksistä!

Yhdistä Patmoksen saaren kanssa
Muistathan, että Samoksen viikon lomaan voit yhdistää toisen viikon Patmoksen naapurisaarella.

Sulje