Kokkari

Pieni Kokkarin kylä Samoksen pohjoispuolella huokuu aitoa vanhan kalastajakylän tunnelmaa ja viehättävyyttä. Valikoimassamme on hotelleja aina kodikkaista perheomistuksessa olevista huoneistohotelleista viidentähden Kalidon Palaceen. Useimmat hotelleista sijaitsevat pikkukivirannan ja kristallinkirkkaan Egeianmeren äärellä. Lue lisää

Pieni Kokkarin kylä Samoksen pohjoispuolella huokuu aitoa vanhan kalastajakylän tunnelmaa ja viehättävyyttä. Valikoimassamme on hotelleja aina kodikkaista perheomistuksessa olevista huoneistohotelleista viidentähden Kalidon Palaceen. Useimmat hotelleista sijaitsevat pikkukivirannan ja kristallinkirkkaan Egeianmeren äärellä.

Kokkari on aina toiminut kalastajakylänä, joka sijaitsee suojaisassa poukamassa niemenkärjessä, keskellä pikkukivirantaa ja luonnonsatamaa. Yksinkertaiset kreikkalaiset asuintalot ovat vielä jäljellä modernien hotellien ja rantakahviloiden välissä.

Lähellä kalasatamaa

Rantakadun varrella on runsaasti baareja, ravintoloita ja kauppoja. Pienen kalasataman viereisen kylätorin ympäristöstä löytyvät Kokkarin viehättävimmät osat kapeine kujineen, valkoiseksi kalkittuine taloineen, viiniköynnöksineen ja puutuoleilla sisustetuin tavernoineen. Useimmat hotellimme sijaitsevat lähellä rantaravintoloin sekä aurinkovarjoin varustettua kilometrien pituista pikkukivirantaa. Jos haluat lisää aktiviteetteja lomallesi, voit kokeilla purjelautailua ja sukellusta, tai osallistua snorklaus- ja mountainbike-retkille.

Suosittuja hotelleja

  • Kalidon Palace, Rauhallinen keidas -kategoriassamme
  • Pientä ja kodikasta -hotellimme Lambros ja La Plage
  • Lue lisää hotelliesittelyistämme

 

 


Mielenkiintoisia retkiä
  • Laivamatka Turkkiin sekä vierailu antiikinaikaisessa Efesoksen kaupungissa ja ostoksia Kusadasissa
  • Off road -ajelua jeepillä vuorilla
  • Päiväristeily auringosta ja uimisesta sekä grillilounaasta nauttien
  • Saarikierros, jossa koet kaikki Samoksen helmet yhdessä päivässä
  • Vaellusretkiä saaren kauneimpiin paikkoihin


Lue lisää retkiohjelmistostamme "Retket"-välilehdeltä.

Vaella TEMAn kanssa
Viikon pituinen TEMA-matka Vaellus Samoksella vie sinut vuoristomaisemiin ja vehreisiin laaksoihin. Yhdistä TEMA-matkaan viikko valitsemassasi Samoksen kohteessamme ja nauti näin sekä rantaelämästä että luontoelämyksistä!

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Samokselle n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Kokkarissa kestää n. 40 min. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Kokkarissa kestää n. 40 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Sulje

Suosituimmat hotellit