Samos

Vehreällä Samoksen saarella on sekä lomakyliä että pieniä, aitoja hotelleja. Saarella on noin 240 pientä ja suurempaa rantaa, vaelluspolkuja sekä viehättäviä kyliä, joissa viiniköynnökset kiemurtelevat ylös valkeaksi kalkittujen talojen seiniä.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Samokselle n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Pythagorionissa kestää n. 5 min. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Pythagorionissa kestää n. 5 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.
Lentokenttäbussi ei pääse Pythagorionissa hotellien eteen vaan loppumatka kävellään. Matkatavarat kuljetetaan lentokentältä hotelleille ja takaisin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Samos

 • Pythagorion
  Pythagorion
  Pythagorion

  Pythagorion

  Viehättävän sataman ja uimarantojen ansiosta Pythagorion on Samoksen suosituimpia lomakohteita. Useiden hotelliemme joukossa ovat perheystävällinen Blue Village sekä Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille.

 • Kokkari
  Kokkari
  Kokkari

  Kokkari

  Idylliseksi rantalomakohteeksi kasvanut kalastajakylä, jossa on pitkä pikkukiviranta, pieniä kauppoja, kapeita kujia ja monia kodikkaita ravintoloita. Täydellinen kohde romanttiselle lomalle!

 • Vathi
  Vathi
  Vathi

  Vathi

  Saaren suurimmassa kaupungissa on useita ravintoloita ja lukuisia pieniä rantoja. Täällä asut keskellä kreikkalaista arkipäivän elämää.

 • Votsalakia
  Votsalakia
  Votsalakia

  Votsalakia

  Rauhallinen kylä saaren etelärannikolla pitkine uimarantoineen, aitoine tavernoineen sekä vehreine maalaismaisemineen. Valikoimassamme on sekä Perhelöytö- että Rauhallinen keidas -hotelleja.