Samos

Vehreällä Samoksen saarella on sekä lomakyliä että pieniä, aitoja hotelleja. Saarella on noin 240 pientä ja suurempaa rantaa, vaelluspolkuja sekä viehättäviä kyliä, joissa viiniköynnökset kiemurtelevat ylös valkeaksi kalkittujen talojen seiniä.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Samokselle n. 3 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Yhdistelmämatkan hintaan sisältyy lennot Helsingistä Samokselle (meno-paluu), laivamatka Samos–Patmos (meno-paluu, kesto n. 3,5 t), kaikki kuljetukset satamien ja hotellien välillä. Huomioi, että laivan lähtöä saatetaan joutua odottamaan jonkin aikaa. Näytä lisää

Yhdistelmämatkan hintaan sisältyy lennot Helsingistä Samokselle (meno-paluu), laivamatka Samos–Patmos (meno-paluu, kesto n. 3,5 t), kaikki kuljetukset satamien ja hotellien välillä. Huomioi, että laivan lähtöä saatetaan joutua odottamaan jonkin aikaa.
Kuljetukset lentokentältä/lentokentälle (kesto n. 15 min.) voit varata halutessasi lisämaksusta matkavarauksen yhteydessä.

Huom! Tärkeä huomioida seuraava
Mikäli lentosi laskeutuu myöhään illalla, saattaa laivakuljetus Samos–Patmos järjestyä vasta seuraavaksi päiväksi. Siinä tapauksessa järjestämme ensimmäisen yöpymisen Samoksella (tasoltaan Patmoksen hotellia vastaavassa hotellissa), jonka jälkeen matka jatkuu seuraavan aamupäivä aikana Patmokselle. Yöpymisiä Patmoksella on silloin vain kuusi.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Samos

 • Pythagorion
  Pythagorion
  Pythagorion

  Pythagorion

  Viehättävän sataman ja uimarantojen ansiosta Pythagorion on Samoksen suosituimpia lomakohteita. Useiden hotelliemme joukossa ovat perheystävällinen Blue Village sekä Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille.

 • Kokkari
  Kokkari
  Kokkari

  Kokkari

  Idylliseksi rantalomakohteeksi kasvanut kalastajakylä, jossa on pitkä pikkukiviranta, pieniä kauppoja, kapeita kujia ja monia kodikkaita ravintoloita. Täydellinen kohde romanttiselle lomalle!

 • Vathi
  Vathi
  Vathi

  Vathi

  Saaren suurimmassa kaupungissa on useita ravintoloita ja lukuisia pieniä rantoja. Täällä asut keskellä kreikkalaista arkipäivän elämää.

 • Votsalakia
  Votsalakia
  Votsalakia

  Votsalakia

  Rauhallinen kylä saaren etelärannikolla pitkine uimarantoineen, aitoine tavernoineen sekä vehreine maalaismaisemineen. Valikoimassamme on sekä Perhelöytö- että Rauhallinen keidas -hotelleja.

 • Kreikka – Yhdistelmäloma Patmos ja Samos
  Kreikka – Yhdistelmäloma Patmos ja Samos
  Kreikka – Yhdistelmäloma Patmos ja Samos

  Kreikka – Yhdistelmäloma Patmos ja Samos

  Koe kaunis Patmoksen saari sekä naapurisaari Samos, yhdellä ja samalla lomalla. Vietät viikon molemmilla saarilla ja näet näin Kreikkaa laajemmin.